Andrey написа:Нашето бебе още не се е родило, но аз помагам какво да се прави, отсега масажирам краката на жената и съм се надъхал да съм супер татко, да видим какво ще стане
Mon_ton написа:Ох, как искам и нашия татко така да ми помага и да я глези и да ѝ се радва, но не се получава. Той вечно е уморен, сеща се само за игрите, но за хранене и преобличане винаги пасува.
silver933 написа:Трябва да се помага, но с граници, жените често прелакявате с глезенето и се оказва, че мъжа трябва да свърши всичко, да се прибере, да се грижи за детето, да измие чиниите, а жената да сготви пържени яйца!
pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим.
fawla написа:pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим.
Защо мъжете толкова ги е страх от тези памперси?! Сякаш те не ходят до тоалетната.. :) Може ли да ги е гнус от малките беебта :)
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта