Помагат ли татковците в отглеждането на бебето?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Помагат ли татковците в отглеждането на бебето?

Мнениеот Andrey » 19 Окт 2015, 12:22

Нашето бебе още не се е родило, но аз помагам какво да се прави, отсега масажирам краката на жената и съм се надъхал да съм супер татко, да видим какво ще стане :)
Аватар
Andrey

Мнениеот bojo_kolev » 19 Окт 2015, 13:00

Andrey написа:Нашето бебе още не се е родило, но аз помагам какво да се прави, отсега масажирам краката на жената и съм се надъхал да съм супер татко, да видим какво ще стане :)

Според мен няма как да имаш план за супер татко, но е добре да си имаш изградена собствена философия за нещата и да имаш идея как да я предадеш по възможно най-правилния начин, а не да го лигавиш до 5 годишна възраст и като стане на 7 да се сетиш, че е добре да се стегне!
bojo_kolev

Мнениеот Mon_ton » 19 Окт 2015, 13:16

Ох, как искам и нашия татко така да ми помага и да я глези и да ѝ се радва, но не се получава. Той вечно е уморен, сеща се само за игрите, но за хранене и преобличане винаги пасува.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот qwerryyy » 11 Ное 2015, 12:46

Mon_ton написа:Ох, как искам и нашия татко така да ми помага и да я глези и да ѝ се радва, но не се получава. Той вечно е уморен, сеща се само за игрите, но за хранене и преобличане винаги пасува.

Явно е време да започнеш да го оставяш сам с нея и на бързо ще се научи.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Kaya » 11 Ное 2015, 15:24

Мони, постарай се да оставяш малката малко повече на грижите на таткото и си почивай, иначе ще ти става все по-тежко, а тепърва започна майчинството ти и щом от сега се чувстваш зле не знаеш просто какво те очаква по-нататък. Няма да ти става изобщо по-лесно.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 25 Ное 2015, 16:02

Трябва да се помага, но с граници, жените често прелакявате с глезенето и се оказва, че мъжа трябва да свърши всичко, да се прибере, да се грижи за детето, да измие чиниите, а жената да сготви пържени яйца!
Аватар
silver933

Мнениеот kalinka-kuku » 06 Мар 2016, 12:08

silver933 написа:Трябва да се помага, но с граници, жените често прелакявате с глезенето и се оказва, че мъжа трябва да свърши всичко, да се прибере, да се грижи за детето, да измие чиниите, а жената да сготви пържени яйца!

Дали наистина има много такива, макар че имам едни познати, които жената вечно се оправдава с нещо, у тях кочина и се налага мъжа да чисти и то не единични случаи са това.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот pavleta » 07 Мар 2016, 09:39

Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим. :grin:
pavleta

Мнениеот fawla » 21 Апр 2016, 14:45

pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим. :grin:

Защо мъжете толкова ги е страх от тези памперси?! Сякаш те не ходят до тоалетната.. :) Може ли да ги е гнус от малките беебта :)
Аватар
fawla

Мнениеот irka » 21 Апр 2016, 15:54

fawla написа:
pavleta написа:Татковците денем са на работа, но вечер поне могат да отменят за малко мама. Поне нашият така правеше. Памперси не сменяше, но в приспиването беше незаменим. :grin:

Защо мъжете толкова ги е страх от тези памперси?! Сякаш те не ходят до тоалетната.. :) Може ли да ги е гнус от малките беебта :)

Наистина не е приятно, но чак пък толкова :lol: . В интернет гледах един клип точно с такъв татко. Горкия, той само като погледнеше към памперса и почваше да му се повдига :lol: .
irka

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети