Rali_hr написа:Аз разбирам под мухльо мъж под чехъл, така че колкото хората, толкова и представите кой е мухльо и кой не. :)
tinkerbell написа:Rali_hr написа:Аз разбирам под мухльо мъж под чехъл, така че колкото хората, толкова и представите кой е мухльо и кой не. :)
Сещам се за един от участниците в риалитита по телевизията, дето медиите му бяха лепнали прякор "чехльо" :)
tinkerbell написа:Понякога наричат мухльо някого, когато е просто неконфликтен и по-мълчалив. Но това не означава безхарактерен и неициативен.
marsu написа:tinkerbell написа:Rali_hr написа:Аз разбирам под мухльо мъж под чехъл, така че колкото хората, толкова и представите кой е мухльо и кой не. :)
Сещам се за един от участниците в риалитита по телевизията, дето медиите му бяха лепнали прякор "чехльо" :)
хаха, кой е бил този? Но е факт, че в много случаи за това се приема думата мухьо, за някой, който не може да отстоява позициите си и не може да се бори за това, което иска, е в много случаи ги наричаме тея "заврян зет" и "мъж под чехъл". Неслучайно!![]()
asdddwww написа::lol:![]()
Ей тъй като станеееее... не е лесно.
![]()
Жените бъдете по-малко властни бе! Не усещате ли, че в тоя случай камъните са във вашата градина и лошите сте вие! Вие правите мъжете си обект на подигравки!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта