Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот annamaria » 29 Фев 2016, 14:00

Tinki написа:
Lisandra написа:Ако знаете как имам нужда от такова нещо, днес, точно сега, а не по-късно или утре... :seeingstars:

1,2,3,4,5..ехее, много звездички, бре Лисандра :lol: ама добре си се насочила, хаха. аз лайкнах във фейсбука страничката им https://www.facebook.com/Sense-Spa-Sofi ... 788689679/ от там можеш да си хванеш някоя оферта за масажче, да те поприземи.

добре,добре, щом има и промоции,редовно следва да следим какво се случва и предлага. интерес е за повечето дами от тука,така че ще следим,пък може и да се засечем там. :wink:
annamaria

Мнениеот Tinki » 29 Фев 2016, 14:29

Lisandra, днес луната е във фаза намаляваща, какво е положението със звездичките при теб, намаляха ли??? :)
Tinki

Мнениеот Leonora » 29 Фев 2016, 17:29

Не само е намаляваща, но е в Скорпион, чиито елемент е вода! Лисандра, ако още не си се Спа-сила от звездичките, май сега е момента :)
Аватар
Leonora

Мнениеот Rali_hr » 29 Фев 2016, 17:41

Leonora написа:Не само е намаляваща, но е в Скорпион, чиито елемент е вода! Лисандра, ако още не си се Спа-сила от звездичките, май сега е момента :)

Лелееее, ти явно разбираш от зодии! :mrgreen:

Аз предлагам да предложи някой и СПА не само в градовете, но и в някои други места, на които може да се ходи. :) За София разбрахме, ако идвам ще дойда и аз да го посетя ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisandra » 01 Мар 2016, 13:19

Позабавлявали сте се за моя сметка..., Tinki, само до 5 ли можеш да броиш, звездите бяха мнооого повече, изгубила съм форма...
Добрата новина е, че бяха на СПА и беше страхотно! Кой се смее последен! :)
Lisandra

Мнениеот Tinki » 01 Мар 2016, 15:22

Ооо Лисанда, ама ние с добро :drinkingcheers:
Разкажи, как ги разгони звездичките. И ти ли със СЕНС-зационно преживяване?
Майтапа на страна, покрай тази темичка тук и аз взех да се оглеждам за такива места - празници идват, току виж се уредя :)
Tinki

Мнениеот annamaria » 01 Мар 2016, 16:10

ами да ви кажа аз вече се уредих. :cheerleaderkid: няма да е точно на 3-ти, но събота и неделя сме там.
доста се впечатлих от ESPA козметиката,така като чета направо чудеса върши,ама после ще разкажа.:)
annamaria

Мнениеот annamaria » 02 Мар 2016, 11:14

между другото сетих се да попитам как е обстановката в бара? хубави ли са вината? :smile:
annamaria

Мнениеот Tinki » 02 Мар 2016, 16:28

Браво anamaria, хубаво сте го решили. Щом ще си стоите в града по празниците, няма по-добър момент. Тъкмо ще разкажеш и ти, че знае ли човек, какво да си поиска за 8 март ;) Аз за бара там не мога да кажа, не съм била, знам само за готината му панорамна гледка.

Rali_hr, ние сега за празниците ще се поразходим извън София. Кажи в коя посока да се озъртам за още хубави спа-та, че да помагам с предложенията и за теб
Tinki

Мнениеот nefertiti » 07 Мар 2016, 13:44

Охоо, виждам, че в дамския клуб май ни се е заформило спа хоби :)).
Аз с моето бленуваното ходене с приятелки, първо мислех да ги карам да идем по женски за 8 март, но май ще отложим за през следващите уикенди, защото ме изпревариха с покана да се почерпим в някое заведение :)

anamaria - да, имаше си и хубави вина и всичко необходимо за прекрасна атмосфера!
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми