Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Gorica23 » 07 Мар 2016, 16:09

Локумът написа:То е ясно, че лекува, само че ако не можете да изтърпите 2 месеца без секс може и да ви разболее като почнете да вършеете :mrgreen:
Затова е полезно понякога да си държиш гащите горе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, не го очаквах от мъж това изказване, да не си изпатил нещо, че мъжете ни предпочитат без гащи... :lol:
Gorica23

Мнениеот Локумът » 07 Мар 2016, 16:18

Gorica23 написа:
Локумът написа:То е ясно, че лекува, само че ако не можете да изтърпите 2 месеца без секс може и да ви разболее като почнете да вършеете :mrgreen:
Затова е полезно понякога да си държиш гащите горе. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, не го очаквах от мъж това изказване, да не си изпатил нещо, че мъжете ни предпочитат без гащи... :lol:

Абе изпатил съм аз, аз не съм патил, ама един приятел, ей така жена му нещо си не можела да прави секс и той се оака. :lol: Ела да видиш ся как лекува някви гадости и жена му дигна гълъбите. Стана малко като оня виц "жена, отслабни, или ще те напусна, и тя отслабнала и го напуснала" :lol: :lol: :lol:
Аватар
Локумът

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

Мнениеот Локумът » 07 Мар 2016, 16:19

iwoni написа:
kauda написа:
dinkog написа:Минимум 15 пъти в месеца, ако не се случи с приятелката ми винаги си намирам други начини, та за тва се надявам да си намеря много сексуална жена.

Не дай си Боже, ако е в цикъл тая жена. :mrgreen: :chopwood:

На някои цикъла не им пречи и си действат хората :grin:

Има и такива да, и то далеч не са малко, които не ги вълнува ни цикъл ни нищо, лошо няма щом любов има. :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот fairy » 07 Мар 2016, 17:03

Не мога даже да си представя, че ще дойде време, когато ще правя секс 1-2 пъти месечно. Дано след 20 години това да не ми критерия за добър сексуален живот! :mrgreen:
fairy

Мнениеот Lisandra » 08 Мар 2016, 18:32

Локуме, честит 8ми март на твоя приятел! :lol:
Lisandra

Мнениеот S_Milenska » 09 Мар 2016, 10:47

Ето за това може би е не чак толкова непоносимо да устискаме 2 месеца. :roll: Не знам горките хора, които толкова се вълнуват как се справят при рискова бременност, ако не трябва да се прави секс през целия период! Или жените би следвало да не вземат предвид препоръките, защото пък и на тях ще са им много време тези месеци на сухо.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Gorica23 » 09 Мар 2016, 13:48

Локумът написа:
Gorica23 написа:

Абе изпатил съм аз, аз не съм патил, ама един приятел, ей така жена му нещо си не можела да прави секс и той се оака. :lol: Ела да видиш ся как лекува някви гадости и жена му дигна гълъбите. Стана малко като оня виц "жена, отслабни, или ще те напусна, и тя отслабнала и го напуснала" :lol: :lol: :lol:

Тя по здравословни причини ли не е можела или той не я е привличал вече?
Gorica23

Мнениеот Локумът » 09 Мар 2016, 16:07

Абе до колкото разбрах от жена ми, май е имала някакъв здравословен проблем жената и той бунака юруш на киселото мляко. :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 04:45

Локумът написа:
iwoni написа:На някои цикъла не им пречи и си действат хората :grin:

Има и такива да, и то далеч не са малко, които не ги вълнува ни цикъл ни нищо, лошо няма щом любов има. :lol:

Ми то няма нищо лошо според мен стига мъжът да не е гнуслив..Понякога желанието е по-силно от всичко. :lol: :grin:
rose_92

Мнениеот analizatorka » 12 Мар 2016, 10:30

rose_92 написа:
Локумът написа:
iwoni написа:На някои цикъла не им пречи и си действат хората :grin:

Ми то няма нищо лошо според мен стига мъжът да не е гнуслив..Понякога желанието е по-силно от всичко. :lol: :grin:

Щом има желание и в този период значи не е гнуслив, но мен лично пльокането и цапотенето ми идват в повече! :mrgreen:
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски