Bass написа:Пий едно двойно и лягай да спиш![]()
![]()
Да, да. Помага до известна степен

Bass написа:Пий едно двойно и лягай да спиш![]()
![]()
annamaria написа:Bass написа:Пий едно двойно и лягай да спиш :D :D :D
Да, да. Помага до известна степен ;)
Malina написа:annamaria написа:Bass написа:Пий едно двойно и лягай да спиш :D :D :D
Да, да. Помага до известна степен ;)
В повечето случаи така се действа, те и затова повечето хора стават алкохолици.![]()
![]()
zagrijena написа:Чували сте за чашата топломляко преди сън, че помага да заспиш. Някой пробвал ли е?
Malina написа:zagrijena написа:Чували сте за чашата топломляко преди сън, че помага да заспиш. Някой пробвал ли е?
Не помага. ;) Това е измислица
pavleta написа:Malina написа:zagrijena написа:Чували сте за чашата топломляко преди сън, че помага да заспиш. Някой пробвал ли е?
Не помага. ;) Това е измислица
Не е вярно, на мен ми помага, някакси ме отпуска!
S_Milenska написа:алкохолът винаги помага, но не бива да е в големи дози. :) Пък ибезсънието обикновено е адски голям адреналин и в никакъв случай не пречи на следващия ден, така че не виждам проблем ;)
pravilno написа:S_Milenska написа:алкохолът винаги помага, но не бива да е в големи дози. :) Пък ибезсънието обикновено е адски голям адреналин и в никакъв случай не пречи на следващия ден, така че не виждам проблем ;)
Като съм будувала през нощта, на другия ден съм като ударена от самолет. Пречи ми и не се чувствам продуктивна. На по-младите може и да им действа като инжекция адреналин, но след години нещата се променят
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта