Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот silver933 » 22 Фев 2016, 14:55

"Много хора идват и гледат, и гледат, и гледат........ а други идват и виждат"
Аватар
silver933

Re: Вашите любими цитати ...

Мнениеот black » 23 Фев 2016, 12:49

"Адът не е нищо в сравнение с яростта на измамена жена."
("Живата факла'', Стивън Кинг)

Дано на никой не му се случва! :mrgreen:
black

Re: Игрите на глада в модния свят – ужасяващата истина

Мнениеот irka » 07 Мар 2016, 15:15

Не знам дали ще изчезнат тези тенденции в модата, но ги има и в определени спортове. На прима виста се сещам за гимнастичките.
irka

Мнениеот Jully » 09 Мар 2016, 16:42

irka написа:Не знам дали ще изчезнат тези тенденции в модата, но ги има и в определени спортове. На прима виста се сещам за гимнастичките.

Не мога да се съгался, за да са гимнастички трябва да изглеждат добре и да са в добро здраве, ако са толкова слаби в никакъв случай нямат да имат силата и енергията и мускулатурата дори да се справят с предизвикателствата на своя спорт.
Аватар
Jully

Мнениеот Snejna » 10 Мар 2016, 13:36

Определено в спорта храненето е толкова строго, че там и не хранене не се допуска. ;) Виж, при балерините положението е трагично.
Аватар
Snejna

Мнениеот iwoni » 10 Мар 2016, 13:39

Jully написа:
irka написа:Не знам дали ще изчезнат тези тенденции в модата, но ги има и в определени спортове. На прима виста се сещам за гимнастичките.

Не мога да се съгался, за да са гимнастички трябва да изглеждат добре и да са в добро здраве, ако са толкова слаби в никакъв случай нямат да имат силата и енергията и мускулатурата дори да се справят с предизвикателствата на своя спорт.

Защо, гимнастичките също преценяват всяка хапка, поне по времето на Нешка Робева е било така. Спомням си разкази на по-стари гимнастички, че са се криели като партизани да хапнат нещо. Сегашните може и да си позволяват повече да ядат, не знам.
iwoni

Ню Йорк Таймс хареса песен на Азис, била музиката на бъдещето!

Мнениеот Pipilota » 11 Мар 2016, 15:27

Днес нямаше как да остана безучастна и да не ви пусна тема по въпроса, че според New York Times песента на "Азис - Хабиби" е връх едва ли не в кариерата му и името му стои редом до велики хора като Дейвид Бауи. :)
Вие мислите ли, че песента има качества, можете ли да се абстрахирате от текста и да се заслушате в музиката, мислите ли , че наистина Азис заслужава толкова голямо внимание върху песните си?
Очаквам с нетърпение да се съберем и да обсъдим песните на великия българин - Азис! :mrgreen: Мислите ли, че ХАБИБИ има качества да ни представя пред света и да изгради музиката на бъдещето, ще го понесете ли? :mrgreen:
А ето ви и поздрав: !!!!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Ню Йорк Таймс хареса песен на Азис, била музиката на бъдещето!

Мнениеот pavleta » 11 Мар 2016, 15:46

Не слушам такава музика и не харесвам Азис, няма как да кажеш на масовия вкус да не слуша дадена песен и да не я харесва. Щом толкова хора са намерили нещо в нея, значи има някакви достойнства. Все пак това е неговият стил, усъвършенствал се е в него, положил е труд и е дал от себе си много, за да сътвори тази песен. Добре, да е жив и здрав. Какво означава той да представлява България? Да не би само той да е известен българин! Достатъчно я представляват фолклорът ни, спортистите ни. Има всякакви вкусове и предпочитания. Вие лошо ли мнение имате например за Южна Корея, защото прочутият вече рапър Сай изпя голямата тъпотия според мен Гангам стайл
pavleta

Мнениеот Pipilota » 11 Мар 2016, 15:51

Работата е там, че може би тези, които са слушали песента в САЩ не са разбрали какво се пее, защото самото начало " храниш ли се, завиваш ли се, спиш ли, ще умра" е култово и определено говори не за бъдеще, а за много назадничавост. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 11 Мар 2016, 16:12

Да му е честито на нашето момче! :lol: феновете му ще бъдат доволни. За музиката, която прави Азис май наистина се справя добре, друг въпрос е непоносимостта, която имаме към него. :) НО това, което ми харесва е, че най-накрая се отърва от онова абсурдно повдение и начин на изглед и живот. А миналата година в "Капките" ми направи впечатление, че е доста скромен, което беше мило. :) Не знам дали е музиката на бъдещето и да ви кажа честно все ми е тая, хубаво е, че са го оценили, може би има наистина качества, но ние повече мразим, отколкото да подкрепяме. :roll:
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси