nefertiti написа:Е тя една жена, ако е наистина властна, по-вероятно ще си намери силен мъж, а не мухльо. Иначе как ще властват като семейство извън дома :)
pravilno написа:Аз пък предпочитам мъж, който ме слуша и се съгласява с мен. Не смятам, че такъв е мухльо, а просто мъж, който уважава жена си, грижи се за нейните нужди и съответно и аз се стремя да отговарям по същия начин, понякога.
nefertiti написа:pravilno написа:Аз пък предпочитам мъж, който ме слуша и се съгласява с мен. Не смятам, че такъв е мухльо, а просто мъж, който уважава жена си, грижи се за нейните нужди и съответно и аз се стремя да отговарям по същия начин, понякога.
Значи не искаш да те слуша и съгласява, а да сте 50%-50%
Leonora написа:И какви са ни накрая изводите от всичките вариантиискаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?
rabotnata pchela написа:Leonora написа:И какви са ни накрая изводите от всичките вариантиискаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?
Искаме,, искамеее...![]()
![]()
Но искаме и да го прави така, че да изглежда сякаш сам е решил, за да не бъде мухьо!
tinkerbell написа:rabotnata pchela написа:Leonora написа:И какви са ни накрая изводите от всичките вариантиискаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?
Искаме,, искамеее...![]()
![]()
Но искаме и да го прави така, че да изглежда сякаш сам е решил, за да не бъде мухьо!
това прозвуча като искаме, ама не знаем какво искаме
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта