Как да не направя мъжа си мухльо?

Re: Как да не направя мъжа си мухльо?

Мнениеот nefertiti » 11 Мар 2016, 11:58

Е тя една жена, ако е наистина властна, по-вероятно ще си намери силен мъж, а не мухльо. Иначе как ще властват като семейство извън дома :)
nefertiti

Мнениеот rabotnata pchela » 11 Мар 2016, 14:27

nefertiti написа:Е тя една жена, ако е наистина властна, по-вероятно ще си намери силен мъж, а не мухльо. Иначе как ще властват като семейство извън дома :)

Абе знае ли човек.. :roll: Доста двойки знам, в които мъжът стои и мълчи като охлюв, предполагма, че главната причина е да се избегнат скандали, ама до колко и до какво - не знам.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lollipop » 11 Мар 2016, 16:16

Абе все смятам, че е достатъчно в семейството да поддържат добри отношения и да се уважават един друг, това би помогнало много всички да са доволни и щастливи. Ако не е такова положението, то и мъжът става мухльо и жената мухла. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот pravilno » 12 Мар 2016, 13:11

Аз пък предпочитам мъж, който ме слуша и се съгласява с мен. Не смятам, че такъв е мухльо, а просто мъж, който уважава жена си, грижи се за нейните нужди и съответно и аз се стремя да отговарям по същия начин, понякога :grin: .
pravilno

Мнениеот nefertiti » 15 Мар 2016, 14:40

pravilno написа:Аз пък предпочитам мъж, който ме слуша и се съгласява с мен. Не смятам, че такъв е мухльо, а просто мъж, който уважава жена си, грижи се за нейните нужди и съответно и аз се стремя да отговарям по същия начин, понякога :grin: .

Значи не искаш да те слуша и съгласява, а да сте 50%-50%
nefertiti

Мнениеот zagrijena » 15 Мар 2016, 14:48

nefertiti написа:
pravilno написа:Аз пък предпочитам мъж, който ме слуша и се съгласява с мен. Не смятам, че такъв е мухльо, а просто мъж, който уважава жена си, грижи се за нейните нужди и съответно и аз се стремя да отговарям по същия начин, понякога :grin: .

Значи не искаш да те слуша и съгласява, а да сте 50%-50%

Това "понякога" е много важно, ако липсваше в написаното щях да си помисля, че си от онези, които само командорят и не се съобразяват с никой. Тях можем да ги причислим към мъжемелачките :grin:
zagrijena

Мнениеот Leonora » 16 Мар 2016, 12:36

И какви са ни накрая изводите от всичките варианти :lol: искаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?
Аватар
Leonora

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Мар 2016, 13:48

Leonora написа:И какви са ни накрая изводите от всичките варианти :lol: искаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?

Искаме,, искамеее... :lol: :lol: :lol: Но искаме и да го прави така, че да изглежда сякаш сам е решил, за да не бъде мухьо! :oldtimer:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот tinkerbell » 18 Мар 2016, 15:56

rabotnata pchela написа:
Leonora написа:И какви са ни накрая изводите от всичките варианти :lol: искаме ли мухльо, дето да ни слуша винаги и угажда постоянно?

Искаме,, искамеее... :lol: :lol: :lol: Но искаме и да го прави така, че да изглежда сякаш сам е решил, за да не бъде мухьо! :oldtimer:

това прозвуча като искаме, ама не знаем какво искаме
Аватар
tinkerbell

Мнениеот zagrijena » 18 Мар 2016, 16:03

tinkerbell написа:
rabotnata pchela написа:

това прозвуча като искаме, ама не знаем какво искаме

Най-характерната ни черта! :mrgreen: Хем ме боли, хем ме сърби. :grin:
zagrijena

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски