Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Мнениеот LaCoquine » 26 Яну 2016, 13:43

Lollipop написа:Не знам защо смятаме, че може да влияят играчките на децата, не е ли всъщност това, което кара някой да се стреми към определено външен вид - родителите? Ако на едно дете му е повтаряно, че трябва да има идеална фигура с цената на всичко, то тогава ще търси подобно нещо, а не защото някой му подарил барби. :)

Не осъзнаваш крехката психика на децата и как съвкупността от тези неща ги води до едно съвсем разклатено психическо здраве... точно заради това, все повече деца с проблеми има :!:
LaCoquine

Мнениеот Slavena » 26 Яну 2016, 13:47

аз предпочитам сегашното барби, точно поакзва на момичетата че не трябва да се забравят и да надебеляват , а че трябва да имат правилен външен вид иначе нито ще се чувстват добре, нито ще ги харесват.
Slavena

Мнениеот balsam » 22 Фев 2016, 16:13

Лемили изглежда супер земна и естествена, даже не като кукла. Барби е изкуствена отвсякъде и не разбирам какво й харесват.
balsam

Мнениеот Lollipop » 11 Мар 2016, 16:30

balsam написа:Лемили изглежда супер земна и естествена, даже не като кукла. Барби е изкуствена отвсякъде и не разбирам какво й харесват.

Че е Барби.
Аз не знам защо се търси нещо специално, сексапилно или кой знае какво в една кукла! Все пак е кукла, не е нещо истинско!
Аватар
Lollipop

Мнениеот klara » 11 Мар 2016, 17:31

Lollipop написа:
balsam написа:Лемили изглежда супер земна и естествена, даже не като кукла. Барби е изкуствена отвсякъде и не разбирам какво й харесват.

Че е Барби.
Аз не знам защо се търси нещо специално, сексапилно или кой знае какво в една кукла! Все пак е кукла, не е нещо истинско!

Да, но момиченцата си умират за големите й очи и стройно тяло, нали?
klara

Мнениеот m0n4eto » 12 Мар 2016, 12:42

не може ли да има и двете? и от двата типа ще среща и на живо, както и още много други. това са само образи. Барби също може да е земна, както Лимили може да е всякаква. това зависи от качествата, които ще и се припипиат по време на игра. не от външността
Аватар
m0n4eto

Мнениеот mix_twix » 12 Мар 2016, 13:31

klara написа:
Lollipop написа:

Че е Барби.

Да, но момиченцата си умират за големите й очи и стройно тяло, нали?

Със сигурност не си умират заради куклите, а заради чалгата, която ги залива от всякъде. Възрастните могат да им обяснят какво е ценностно и какво не, какво е здравословно и кое - психария!
Аватар
mix_twix

Мнениеот m0n4eto » 14 Мар 2016, 11:46

Защо свързвате Барби с чалгата? Тя е пусната на пазара още през шейсетте на миналия век и я има в над 150 държави.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Andrey » 14 Мар 2016, 13:41

m0n4eto написа:Защо свързвате Барби с чалгата? Тя е пусната на пазара още през шейсетте на миналия век и я има в над 150 държави.

Монче, прочети пак горния коментар. :) Mix_ърът има предвид, че НЕ куклите са виновни за объркания външен вид, а именно чалга певиците, а и според мен не само те. Повечето жени се стремят към странен външен вид, който не мога да кажа и да определя от къде е започнал. :roll:
Аватар
Andrey

Мнениеот iwoni » 14 Мар 2016, 14:59

Ти и до утре да му обясняваш кое е стойностно, детето като гледа какво се харчи и търси и тръгва по лесния път. Отсякъде като го залива наложената представа как да изглежда жената или мъжа, трудно можеш да се пребориш със статуквото. Това не означава, че не трябва да се бориш с него :mrgreen:
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси