Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Мнениеот Loreyn » 07 Мар 2014, 12:42

Всички познаваме куклата Барби, тя е блондинка с неизмеримо дълги крака, талия – непостижима за средностатистическа жена, за някои красива и слаба, прекалено слаба! :shock:

Лемили е нещо като нейна конкуренция, ново попълнение и се очаква, че ще заеме нейното място, :!: тъй като е пълната противоположност – и изглежда много повече като реална жена!
Мургава брюнетка с не до там дълги крака, набита, с дупе, което съответства до по-голяма степен на нас, нормалните жени. :!: :!: За сметка на красивите дрехи, с които е облечена Барби, Лемили е облечена по-скоро като нормално момиче! Спортна натура, която има естествена визия и води здравословен начин на живот се очаква, че би привлякла повече малките момиченца! :roll: :?: :?: :?:

Е, коя от двете бихте избрали да подарите на дъщеря си – измислената Барби, с форми, които натрапват на една жена, че трябва да изглежда като манекенка или обратното – Лемили, образ вдъхновен от реалните момичета около нас? :?
Loreyn

Re: Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Мнениеот Loreyn » 07 Мар 2014, 12:50

Понеже исках да ви покажа нагледно, а не успях да рекатирам темиичката пускам снимките тук, за да имате нагледно избор!
Ето ви добре познатата Барби:
Барби.jpg
Барби.jpg (3.67 KiB) Прегледано 1378 пъти

Ето и новото истинско момиче Лемили:
Лемили.jpg
Лемили.jpg (3.99 KiB) Прегледано 1378 пъти
Loreyn

Мнениеот lini_leni » 07 Мар 2014, 12:52

Мисля, че по улиците се разхождат достатъчно много Барбита, за да ги допускаме и в дома си, да бих предпочела Лемили ;) ;) ;)
lini_leni

Мнениеот Ivaylo » 07 Мар 2014, 13:42

Предпочитам Леми :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Lemmy
Аватар
Ivaylo

Мнениеот dessiblond » 07 Мар 2014, 13:54

Ivaylo написа:Предпочитам Леми :)

Добро попадение! И аз май по предпочитам, пък и детето ми със сигурност би било впечатлено по един или друг начин :D
Иначе с този въпрос може да се направи изследване за процента комплексираните жени :lol:
dessiblond

Мнениеот Ivaylo » 07 Мар 2014, 13:58

dessiblond написа:
Ivaylo написа:Предпочитам Леми :)

Добро попадение! И аз май по предпочитам, пък и детето ми със сигурност би било впечатлено по един или друг начин :D
Иначе с този въпрос може да се направи изследване за процента комплексираните жени :lol:

На децата им трябват герои, но не пластмасови кукли. Да знаете от мен, един мъж на 41 :)
Аватар
Ivaylo

Мнениеот Andrey » 26 Яну 2015, 15:15

Не знам да ви кажа, аз нямам дете, пък де да знам и дъщеря ли ще имам... но си мисля, че и двата варианта не са лоши, все пак ако едно дете е наясно, че това е кукла и така изглеждат куклите, а не хората, не пречи и барби да си има ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Malina » 26 Яну 2015, 17:27

Аз съм изарснала с Барби и не мога да кажа, че ми се е промил мозъка по някакъв начин. Според мен идеалът към вида на жената се възпитава от родителите.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 24 Яну 2016, 10:27

Malina написа:Аз съм изарснала с Барби и не мога да кажа, че ми се е промил мозъка по някакъв начин. Според мен идеалът към вида на жената се възпитава от родителите.

Напълно съм съгласна, у нас си купуваме Барби, не съмв идяла нов вид кукли. Отделно, че сега са модерни да са с големи глави и малки тела, ако мислим, че барби оказва влияние, то интересно сега как ще се постигне този резултат..
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Lollipop » 26 Яну 2016, 12:09

Не знам защо смятаме, че може да влияят играчките на децата, не е ли всъщност това, което кара някой да се стреми към определено външен вид - родителите? Ако на едно дете му е повтаряно, че трябва да има идеална фигура с цената на всичко, то тогава ще търси подобно нещо, а не защото някой му подарил барби. :)
Аватар
Lollipop

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси