Защо толкова скоро изчезна сексуалното привличане в двойката?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Защо толкова скоро изчезна сексуалното привличане в двойката?

Мнениеот fawla » 18 Дек 2015, 15:53

Ginger написа:Поделяне? Ти не притежаваш никого, та да го заделяш за себе си, така че малко куца това като теория, а реално има доста хора, които правят такива неща и са си напълно нормални като личности, аз лично познавам такива и съм изумена, че правят такива неща и го споделят, но те и споделят леглото си с повечко хора. :smile: :smile:

Да разбирам,, че ти си ОК приятелят ти да спи с различни жени, докато има връзка с теб и обратното - ти го правиш с други мъже, защото вие не се "притежавате"
Аватар
fawla

Мнениеот Ginger » 18 Дек 2015, 17:07

fawla написа:
Ginger написа:Поделяне? Ти не притежаваш никого, та да го заделяш за себе си, така че малко куца това като теория, а реално има доста хора, които правят такива неща и са си напълно нормални като личности, аз лично познавам такива и съм изумена, че правят такива неща и го споделят, но те и споделят леглото си с повечко хора. :smile: :smile:

Да разбирам,, че ти си ОК приятелят ти да спи с различни жени, докато има връзка с теб и обратното - ти го правиш с други мъже, защото вие не се "притежавате"

Напротив, не е така, никой не ограничава другия, никой не притежава другия, но и никой от двама ни няма нужда от друг човек, тъй като сме си взаимно достатъчни
Ginger

Мнениеот maminka » 19 Дек 2015, 14:10

Разнообразие, като във всичко друго, не е изчезнало, спокойно, просто сте в някакво затишие, опитай да измислиш някоя интересна игра, бързо ще се разпалите и двамата... да звучи като изкуствено подхранване, но не е точно така :)
maminka

Мнениеот rose_92 » 08 Яну 2016, 23:09

С моя приятел ходим даже от повече години от вас и аз също напоследък имах такова усещане за връзката ни..Обаче..мисля, че ключът е в твоите ръце. Еми облечи нещо различно, което не е виждал, нещо секси, наведи се пред него няколко пъти. :lol: :grin: Дръж се по-предизвикателно, за да събудиш желанието у него. При мен подейства един прост черен клин и ботуши до коляното (аз по принцип все ходя по-елегантно - с панталони и боти и затова облеклото ми определено му направи впечатление). :smile: :grin: :grin: :grin: Може да ти звучи смешно, но е факт. После нещата си станаха както някога (със страст и желание, а не сякаш по задължение). Сега обмислям утре как да се облека. :lol: :grin: :lol:
Мисля, че жената трябва да полага усилия винаги (дори и след години). Ако ти ходиш пред него рошава, без грим, с широки домашни дрехи или нещо такова или просто всеки път си си същата - еми нормално да не те желае както преди. Трябва да опиташ всеки път да бъдеш малко по-различна, за да събуждаш интереса и желанието у него. Това е. Ако това не помогне, то значи тази връзка няма бъдеще..
rose_92

Мнениеот fairy » 29 Фев 2016, 16:31

rose_92 написа:С моя приятел ходим даже от повече години от вас и аз също напоследък имах такова усещане за връзката ни..Обаче..мисля, че ключът е в твоите ръце. Еми облечи нещо различно, което не е виждал, нещо секси, наведи се пред него няколко пъти. :lol: :grin: Дръж се по-предизвикателно, за да събудиш желанието у него. При мен подейства един прост черен клин и ботуши до коляното (аз по принцип все ходя по-елегантно - с панталони и боти и затова облеклото ми определено му направи впечатление). :smile: :grin: :grin: :grin: Може да ти звучи смешно, но е факт. После нещата си станаха както някога (със страст и желание, а не сякаш по задължение). Сега обмислям утре как да се облека. :lol: :grin: :lol:
Мисля, че жената трябва да полага усилия винаги (дори и след години). Ако ти ходиш пред него рошава, без грим, с широки домашни дрехи или нещо такова или просто всеки път си си същата - еми нормално да не те желае както преди. Трябва да опиташ всеки път да бъдеш малко по-различна, за да събуждаш интереса и желанието у него. Това е. Ако това не помогне, то значи тази връзка няма бъдеще..

Какво да кажат двойките със стаж над 10 години? :mrgreen: Пълна заблуда е да очакваш, че сексът винаги ще ви бъде такъв, какъвто е бил в първите месеци или години на познанството ви. Няма как да не се промени. Но най-голямата грешка е да занемариш тръпката - тя трябва да се поддържа.
fairy

Мнениеот silver933 » 29 Фев 2016, 17:34

Вярно, че външния вид е от значение, но ако жена ми ходи у нас с грим и като на изложение ще си мисля, че кръшка с комшията. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот klara » 07 Мар 2016, 14:20

silver933 написа:Вярно, че външния вид е от значение, но ако жена ми ходи у нас с грим и като на изложение ще си мисля, че кръшка с комшията. :mrgreen:

Ако е някоя звезда и се пази да не я изненадат, й е простено :mrgreen: . Иначе си е съмнително, да :mrgreen: .Може пък да се прави красива за теб, а ти веднага ставаш подозрителен.
klara

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 02:07

silver933 написа:Вярно, че външния вид е от значение, но ако жена ми ходи у нас с грим и като на изложение ще си мисля, че кръшка с комшията. :mrgreen:

Нямам предвид да се направи на фолк певица, а просто да сложи да речем една очна линия или малко червило, спирала - лек грим и секси дрехи, а не да се мотае по раздърпан анцунг, с мръсна рошава коса, вързана на опашка например и т.н. Мисля, че доста жени имат склонност с времето да се запускат (особено след като родят), когато са от доста време с един човек, а това не трябва да е така, за да не изчезне желанието между двама души. Същото важи и за мъжете. :wink: Обикновено след като се оженят и пускат едни шкембета и изобщо не се грижат за външния си вид, а това лично при мен би убило всякакво желание и за секс, и за всичко. :lol:
rose_92

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Мар 2016, 10:56

Абе то като опре ножа до кокала много неща се променят. :) И аз кви ли не неща съм си мислила преди 10 години, ама сега положението осъзнавам, че е далеч по-различно и така повече ни харесва и на двамата сякаш. :) Имаме едно нещо между нас, което в младите двойки липсва, няма суета помежду ни.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот pravilno » 12 Мар 2016, 11:28

rabotnata pchela написа:Абе то като опре ножа до кокала много неща се променят. :) И аз кви ли не неща съм си мислила преди 10 години, ама сега положението осъзнавам, че е далеч по-различно и така повече ни харесва и на двамата сякаш. :) Имаме едно нещо между нас, което в младите двойки липсва, няма суета помежду ни.

Суетата не е същата като в началото на връзката и след години. Златната среда е най-доброто за всяко нещо - нито да се престараваш прекалено за външния вид, нито да се запуснеш и да приличаш на чорлава, сърдита лелка. Първо човек трябва да го прави за себе си, той да се чувства добре в кожата си, а така и изразява уважението си към партньора.
pravilno

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси