Шоубизнес, звезди, светски живот - в България и по света

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ню Йорк Таймс хареса песен на Азис, била музиката на бъдещето!

Мнениеот Kaya » 11 Мар 2016, 17:13

Поредното доказателство, че като не знаеш за какво се пее и ти харесва повече песента. :lol: :lol: :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот klara » 11 Мар 2016, 17:28

Малко ми е трудно да си я представя като музика на бъдещето! В смисъл, че така ще изглежда тя или че това ще слушат след години? И вдвата случая е абсурдно!
klara

Мнениеот boriskarlov » 11 Мар 2016, 21:53

Дали това не е проява на типичното американско чувство за хумор?
Преди 25 години, един от много първите българи, които беше станал студент там ми разказва история за друг студент, също българин. Отиват двамата на лекции, а студентът е "наточен" с маратонки CROSS и дънки Пирамид, вярвам, помните за какво става дума. Явно е бил доста смешен, защото американец започва да му хвъли дънките и да ги иска да ги купи. Било е голяма забава, в която насред двора на университета, американецът върви след нашенеца и го пита - Оригинални ли са, много са хубави, продай ми ги веднага...
Докарали го до там, че за се разбрали нашенеца да му продаде веднага дънките, защото американецът не можел да живее без тях. И нашенецът ги свалил насред двора, а американецът победоносно казал:
- Отказах се!
Да не се окаже, че и тази информация е просто бъзик с наивните българи...
boriskarlov

Мнениеот analizatorka » 12 Мар 2016, 10:52

Аз не виждам нищо, с което да се бъзикат американците. Азис е много по-талантлив и има по-добри гласови дадености от много от техните така наречени звезди.
analizatorka

Мнениеот Snejna » 12 Мар 2016, 11:21

analizatorka написа:Аз не виждам нищо, с което да се бъзикат американците. Азис е много по-талантлив и има по-добри гласови дадености от много от техните така наречени звезди.

Със сигурност няма що да се бъзикат с него. Той е велик! Мисля, че това е повод за национална гордост просто! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

За мен, текста е малоумен, но мелодията си я бива, от нея са се планили и зарибили, ако е евентуална истина. Все пак публиката прави хората звезди, песента на азис има над 22, 5 милиона прегледа. Явно е, че я харесват хората, пък дали е за добро или за зло не нзам.
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 12 Мар 2016, 13:09

Винаги съм харесвала Азис, голяма съм му почитателка, много се радвам, че песента му има такъв голям успех, защото е заслужен! Малко хора си признават, че слушат чалга, но винаги се запълват дискотеките, когато той има изпълнение. Успехът му е заслужен, всичко останало е българска завист! Пожелавам му все повече успехи! Не мисля, че му се подиграват, след като успехът му е очевиден!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот youtube » 12 Мар 2016, 13:18

Мисля, че много навътре се взема статията на New York Times. От 25 песни са решили да сложат една, която не е на англоезична и са сложили Азис. Не съм фен на Азис. Песента не е попаднала в Билборд Хот 100 - музикалния чарт за сингли в Сащ. Песента очевидно е открита от автора на статията публикувана в New York Times. За тази статия в България ще има да се говори няколко месеца, защото досега не се е случвало българин да попадне в американско списание, но реално обикновения американец не е запознат с творчеството на Азис. Феновете ще се кефят а хейтърите ще пишат, че Азис не може да пее. Аз казвам всяко чудо за три дни. Ако отиде в Сащ и запише на Английски език, може и да направи кариера, но е относително, защото американците не са свикнали с изцяло ориенталски песни. Ако песните му са с ориенталски семпъл на припева, но останалата песен да не звучи така може и да постигне успех. Да припомня, че песните на Jason Derulo - Talk Dirty ( 3-та позиция в Билборд Хот 100 и още добри позиции в други страни) и на Fifth Harmony - Worth It ( 12-та позиция в Билборд Хот 100 и още добри позиции в други страни) имат ориенталски семпъл на припева.

Има шанс и песен семплирана с български народни звуци на припева да стане хит ако е провокативна и у нещо, като песните на Майли Сайръс. От българска народна музика могат да се изкарат пари, но трябва да е на нивото на поп музиката.
youtube

Мнениеот mix_twix » 12 Мар 2016, 13:28

пич, музиката може да е готина, музикално ориентирана. :) мисля, че успехът е заради това, че не знаят за какво се пее, песента смислово е малоумна. :) Хабиби, спиш ли добре, храниш ли се, завиват ли те , обичам те беее, ще умра беее :D Ще припадна бе! :lol: :lol: :lol: :lol:
Лошо няма, че са му харесали песента иначе на момчето??!?!?,сигурно е заслужено. Все пак човека си търси успеха и това е един такъв за него, това че не на всички ни харесва е друг въпрос. На мен реално не ми пречи успеха му, не ми пречи по никакъв начин Азис, просто имам избор, който е да не го слушам. Дано да си продължава да си бележи постижения, но и ако търси смисъл може да е по-добре. :)
Аватар
mix_twix

Re: Игрите на глада в модния свят – ужасяващата истина

Мнениеот mix_twix » 12 Мар 2016, 13:49

Едно е да се хранят правилно, с грамажи и рационално, все пак те трябва да имат добра фигура, но от друга страна и енергия, не може да са припадащо гладни и изнемощели. Проблем е при тези, които нямат голямо физическо натоварване и стоят гладни и приличат на трупове почти.
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 12 Мар 2016, 14:11

Прави сте, вложил е труд и това е било оценено, така трябва д абъде, но ние винаги ще мразим. Аз също не слушам такав амузика, но не ми пречат успехите на човека :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси