от palio » 21 Мар 2016, 23:38
Здравейте,моите проблеми започнаха преди близо 2 месеца след като направих глупоста да си платя и правих секс беше с презерватив и мисля че не се е късал,беше тъмно а и бях на 4 ри бири на другия ден почуствах леко парене след уриниране след 6 дена посетих венероложка която ми изписа азатрал по схема 1,7,14 дена но към края на терапията почнаха едни подърпвания между десния крак и слабините а отзад лека болка в кръста и схващане на дупето реших че е временно но не,почна едно леко мравучкане,боцкане надолу по крака и отвреме на време една леко като парене това се прехвърли и на другия крак имах и няколко дена кашлица и червено гърло което все още е такова отидох на уролог гледа ме с ехограв нищо притеснително не видя дадох еяколат за изследване и там нищо,пуснах си за ХИВ и сифилис изледваниая- отрицателни,за хламидия ми показа Igg 1/32 но в последствие разбрах че това не е резултат за нова инфекция,но нещата се влошиха още една сутрин се събудих много схванат едвам се раздвижи цял ден у цяла нощ после имах парене по крака и ръцете взеха да ми се схващт отидох на невролог разказах и историята си изписа ми 5 дена инджекции една подкожна и една мусколна има леко успокоени но не напълно,сега съм на други 3 инджекции през два дена+ 2 вида хапчета дано да се получи че направо съм отчаян а досега не ми се случнещо такова нещо,какво може да е от някъкав вирус ли,от полова инфекция ли е или е най лошия сценарий ХИВ .