Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.

Re: Полово предавани болести - онлайн консултация с венеролог

Мнениеот живко » 10 Мар 2016, 18:39

Здравейте Dr Violina Todeva

спешно ми трябва консултациа за Мъж с течение на половия член и парене

не успях да намеря по подходящ форум - молиа отговорете или пратете линк/телефон да се консултирам със специалист

аз сам в чужбина и още не съм се регистрирал тук за лекар а в другиден пътужам за друга държажа и там тепърва ще проучжчм

притесниавам се да не се развие бързо и да цтане проблем

ще ви опиша симтомите като се свържем - имам съммнение за инфекция, Хламиди, трипер и ..... незнам

Благодаря
моля пишете ми имеил или тук или да ви се обадя по телефон
живко

Мнениеот Един » 12 Мар 2016, 17:14

Здравейте, доктор Тодева, живея в Германия. Имах контакт с момиче миналия понеделник след ккоето няколко дни по късно усетих силна болка в гърлото, а на другия ден (сряда) видях голямо количество гной, от пениса. Запазих си час при български уролог, но чак другата сряда 16.03. Въпросът ми е късно ли е за лечение и колко време евентуално би ммогло да продължи. Имам някои аантибиотици бисептол и Мико макс, но не съм пил нищо. Спрях аалкохола и увеличих приема на течности. Също така бих искал да попитам удачен ли е избора на лекар - уролог, понеже не съм много наясно и четох в Интернет.

Благодаря Ви
Един

Мнениеот Dr Violina Todeva » 15 Мар 2016, 13:12

живко написа:Здравейте Dr Violina Todeva

спешно ми трябва консултациа за Мъж с течение на половия член и парене

не успях да намеря по подходящ форум - молиа отговорете или пратете линк/телефон да се консултирам със специалист

аз сам в чужбина и още не съм се регистрирал тук за лекар а в другиден пътужам за друга държажа и там тепърва ще проучжчм

притесниавам се да не се развие бързо и да цтане проблем

ще ви опиша симтомите като се свържем - имам съммнение за инфекция, Хламиди, трипер и ..... незнам

Благодаря
моля пишете ми имеил или тук или да ви се обадя по телефон

Здравейте!

Може да се обадите на телефон 0887 851 865, но не знам дали ще мога да дам необходимите съвети само по телефон!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
Специалист Дерматология, Венерология и Естетична Дерматология
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 15 Мар 2016, 13:19

Един написа:Здравейте, доктор Тодева, живея в Германия. Имах контакт с момиче миналия понеделник след ккоето няколко дни по късно усетих силна болка в гърлото, а на другия ден (сряда) видях голямо количество гной, от пениса. Запазих си час при български уролог, но чак другата сряда 16.03. Въпросът ми е късно ли е за лечение и колко време евентуално би ммогло да продължи. Имам някои аантибиотици бисептол и Мико макс, но не съм пил нищо. Спрях аалкохола и увеличих приема на течности. Също така бих искал да попитам удачен ли е избора на лекар - уролог, понеже не съм много наясно и четох в Интернет.

Благодаря Ви

Здравейте!

Възможно е да имате гонорея. Смятам, че с консултацията с уролог ще решите проблема! Не приемайте лекарства, докато не Ви прегледат, защото това може да опорочи прегледа и/или изследванията ако бъдат назначени!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот the.wolf1985 » 15 Мар 2016, 15:42

Здравейте! Преди около 2 месеца и половина ходих на уролог. Откриха ми уретрит. Доктора ми каза, че той е причината за болките в колената и износване на хрущяла. Каза ми също, че уретрита е предизвикал "синдрома на Райтер". Предписа ми много силен антибиотик. Нищо не помогна. След това ми предписа ципрофлоксацин и не помня още какво. От ципрофлоксцина още повече ме заболяха колената. Ходих и на доктори за колената - ортопед, ревматолог.
И нищо не помогна. Уретрита си стои. Понамалял е, но го има. Все още имам сърбежи, дразнене и тъмно бяла слуз излизаща от пениса. Също усещам и болки във всички стави, но не едновременно... Най - много колената ми пострадаха и много ме болят, дори взеха да оттичат. И мисля, че венерологът може да ми помогне най-добре. Много, много ви моля за компетентен отговор. Благодаря предварително.
the.wolf1985

Мнениеот palio » 21 Мар 2016, 23:38

Здравейте,моите проблеми започнаха преди близо 2 месеца след като направих глупоста да си платя и правих секс беше с презерватив и мисля че не се е късал,беше тъмно а и бях на 4 ри бири на другия ден почуствах леко парене след уриниране след 6 дена посетих венероложка която ми изписа азатрал по схема 1,7,14 дена но към края на терапията почнаха едни подърпвания между десния крак и слабините а отзад лека болка в кръста и схващане на дупето реших че е временно но не,почна едно леко мравучкане,боцкане надолу по крака и отвреме на време една леко като парене това се прехвърли и на другия крак имах и няколко дена кашлица и червено гърло което все още е такова отидох на уролог гледа ме с ехограв нищо притеснително не видя дадох еяколат за изследване и там нищо,пуснах си за ХИВ и сифилис изледваниая- отрицателни,за хламидия ми показа Igg 1/32 но в последствие разбрах че това не е резултат за нова инфекция,но нещата се влошиха още една сутрин се събудих много схванат едвам се раздвижи цял ден у цяла нощ после имах парене по крака и ръцете взеха да ми се схващт отидох на невролог разказах и историята си изписа ми 5 дена инджекции една подкожна и една мусколна има леко успокоени но не напълно,сега съм на други 3 инджекции през два дена+ 2 вида хапчета дано да се получи че направо съм отчаян а досега не ми се случнещо такова нещо,какво може да е от някъкав вирус ли,от полова инфекция ли е или е най лошия сценарий ХИВ .
palio

Мнениеот Dr Violina Todeva » 26 Мар 2016, 12:47

palio написа:Здравейте,моите проблеми започнаха преди близо 2 месеца след като направих глупоста да си платя и правих секс беше с презерватив и мисля че не се е късал,беше тъмно а и бях на 4 ри бири на другия ден почуствах леко парене след уриниране след 6 дена посетих венероложка която ми изписа азатрал по схема 1,7,14 дена но към края на терапията почнаха едни подърпвания между десния крак и слабините а отзад лека болка в кръста и схващане на дупето реших че е временно но не,почна едно леко мравучкане,боцкане надолу по крака и отвреме на време една леко като парене това се прехвърли и на другия крак имах и няколко дена кашлица и червено гърло което все още е такова отидох на уролог гледа ме с ехограв нищо притеснително не видя дадох еяколат за изследване и там нищо,пуснах си за ХИВ и сифилис изледваниая- отрицателни,за хламидия ми показа Igg 1/32 но в последствие разбрах че това не е резултат за нова инфекция,но нещата се влошиха още една сутрин се събудих много схванат едвам се раздвижи цял ден у цяла нощ после имах парене по крака и ръцете взеха да ми се схващт отидох на невролог разказах и историята си изписа ми 5 дена инджекции една подкожна и една мусколна има леко успокоени но не напълно,сега съм на други 3 инджекции през два дена+ 2 вида хапчета дано да се получи че направо съм отчаян а досега не ми се случнещо такова нещо,какво може да е от някъкав вирус ли,от полова инфекция ли е или е най лошия сценарий ХИВ .

Здравейте!

След като сте използвал презерватив най-вероятно проблемите не са там където се притеснявате! Възможно е оплакванията да са само неврологични, провокирани от травма или друг хроничен проблем, но ми е трудно да ви отговоря категорично. След като се притеснявате толкова и не сте сигурен за някои неща може да повторите изследванията!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот Dr Violina Todeva » 26 Мар 2016, 12:54

the.wolf1985 написа:Здравейте! Преди около 2 месеца и половина ходих на уролог. Откриха ми уретрит. Доктора ми каза, че той е причината за болките в колената и износване на хрущяла. Каза ми също, че уретрита е предизвикал "синдрома на Райтер". Предписа ми много силен антибиотик. Нищо не помогна. След това ми предписа ципрофлоксацин и не помня още какво. От ципрофлоксцина още повече ме заболяха колената. Ходих и на доктори за колената - ортопед, ревматолог.
И нищо не помогна. Уретрита си стои. Понамалял е, но го има. Все още имам сърбежи, дразнене и тъмно бяла слуз излизаща от пениса. Също усещам и болки във всички стави, но не едновременно... Най - много колената ми пострадаха и много ме болят, дори взеха да оттичат. И мисля, че венерологът може да ми помогне най-добре. Много, много ви моля за компетентен отговор. Благодаря предварително.

Здравейте!

Според мен е необходимо да се направят някои изследвания, за да може да се прецизира терапията! Може да посетите венеролог, ако желаете може и да се обадите да запазите час!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

Мнениеот b_dimitrov » 05 Апр 2016, 10:46

Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!
b_dimitrov

Мнениеот Dr Violina Todeva » 05 Апр 2016, 11:38

b_dimitrov написа:Здравейте,
От около 2 седмици имам следния проблем: наличие на бяло покритие при забелване на главичката на пениса; зачервяване на кожата, покриваща главичката, а също и в основата на главичката; сърбеж от време на време. Спазвам добра хигиена, но въпреки това проблемът не минава. Имам сигурен сексуален партньор, практикуваме секс без предпазни средства (включително и анален) от края на миналата година. Преди също съм имал подобем проблем (миналото лято) и съм се консултирал с кожен лекар, който каза, че това е смегма и ми изписа Вита Мерфен за намазване. Потърсих го в аптеката, но ми казаха, че е спрян от производство. Единственото ми притеснение е, че сега практикувам незащитен секс и да не би да е нещо по-сериозно. Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря Ви предварително!

Здравейте!

Проблемът е най-вероятно от аналния сексуален контакт! Съветвам Ви непосредствено след сексуалния контакт да се измивате! Въпреки това в случая след като имате изменения само това няма да помогне и е добре да се консултирате и лично с дерматолог!

С уважение,
д-р Тодева
д-р Виолина Тодева
www.todeva.com
violina@todeva.com
0899 933 377
Аватар
Dr Violina Todeva
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Kожни и венерически болести