10 Юни 2015, 17:09
02 Сеп 2015, 11:15
rabotnata pchela написа:Аз харесвам повече зелените подправки, сухите са много силни, а обичам да ги виждам главно на цвят.Сега напоследък използвам много магданоз, босилек, мащерка, копър и то все зелени, страхотно вкусни!
08 Дек 2015, 16:07
08 Дек 2015, 17:58
rabotnata pchela написа:Аз харесвам повече зелените подправки, сухите са много силни, а обичам да ги виждам главно на цвят.Сега напоследък използвам много магданоз, босилек, мащерка, копър и то все зелени, страхотно вкусни! :)
09 Дек 2015, 13:08
09 Дек 2015, 16:49
Локумът написа:Сега е времето, в което ядем всички джоджен от терасата, всяка седмица хапваме бобец, а какво е боб без джоджен?
06 Яну 2016, 16:59
Lilly_milly написа:Локумът написа:Сега е времето, в което ядем всички джоджен от терасата, всяка седмица хапваме бобец, а какво е боб без джоджен?
Не съм сигурна какво означава да ядем джоджен от терасата, но ако го гледате вкъщи, то как успява да изникне толкова бързо, не са ли твърде малки саксийките и не свършва ли твърде бързо?
15 Мар 2016, 17:28