Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Юни 2015, 17:09

Аз харесвам повече зелените подправки, сухите са много силни, а обичам да ги виждам главно на цвят. :lol: Сега напоследък използвам много магданоз, босилек, мащерка, копър и то все зелени, страхотно вкусни! :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4375
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот кора-бия » 02 Сеп 2015, 11:15

rabotnata pchela написа:Аз харесвам повече зелените подправки, сухите са много силни, а обичам да ги виждам главно на цвят. :lol: Сега напоследък използвам много магданоз, босилек, мащерка, копър и то все зелени, страхотно вкусни! :)

Тоя копър е ужасен как изобщо го ядете? Само магданоз, босилека може би по малко!
кора-бия
 
Мнения: 107
Регистриран на: 22 Май 2015, 10:42

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот Slavena » 08 Дек 2015, 16:07

И аз не ям никакви подправки, точно па копар изобщо той е отвратителен.
Slavena
 
Мнения: 897
Регистриран на: 10 Дек 2014, 16:45

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот donni » 08 Дек 2015, 17:58

rabotnata pchela написа:Аз харесвам повече зелените подправки, сухите са много силни, а обичам да ги виждам главно на цвят. :lol: Сега напоследък използвам много магданоз, босилек, мащерка, копър и то все зелени, страхотно вкусни! :)

Важно е да се пълни, освен стомаха, очите и обонянието, затова и аз обичам пресните, но зимата рядко си позволявам да купувам, освен ако не готвя нещо, което без зелено не става, но то така или иначе рядко се случва :idea:
donni
 
Мнения: 455
Регистриран на: 09 Май 2014, 17:05

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот Локумът » 09 Дек 2015, 13:08

Сега е времето, в което ядем всички джоджен от терасата, всяка седмица хапваме бобец, а какво е боб без джоджен? :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 1971
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот Lilly_milly » 09 Дек 2015, 16:49

Локумът написа:Сега е времето, в което ядем всички джоджен от терасата, всяка седмица хапваме бобец, а какво е боб без джоджен? :mrgreen:

Не съм сигурна какво означава да ядем джоджен от терасата, но ако го гледате вкъщи, то как успява да изникне толкова бързо, не са ли твърде малки саксийките и не свършва ли твърде бързо?
Lilly_milly
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Дек 2014, 14:32

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Яну 2016, 16:59

Lilly_milly написа:
Локумът написа:Сега е времето, в което ядем всички джоджен от терасата, всяка седмица хапваме бобец, а какво е боб без джоджен? :mrgreen:

Не съм сигурна какво означава да ядем джоджен от терасата, но ако го гледате вкъщи, то как успява да изникне толкова бързо, не са ли твърде малки саксийките и не свършва ли твърде бързо?

Джоджена е доста силна подправка, надали се ползват повече от 2-3 листенца :)
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4375
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Кои пресни подправки на какви ястия подхождат?

Мнениеот pavleta » 15 Мар 2016, 17:28

Много обичам подправките, но си ползвам добре познатите, не се хвърлям в твърде екзотичните. Но слагам смело добре познантите ми :grin:
pavleta
 
Мнения: 430
Регистриран на: 18 Яну 2016, 16:33

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron