Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Какъв е вашият лимит за секс месечно?

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Мар 2016, 10:35

Бе няма да го е гнус да я оправя, докато е в цикъл, но ще му пречи да е там, за да посрещне новия живот в родилна зала. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rose_92 » 12 Мар 2016, 16:28

rabotnata pchela написа:Бе няма да го е гнус да я оправя, докато е в цикъл, но ще му пречи да е там, за да посрещне новия живот в родилна зала. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ееее ама то разликата в количеството кръв е огромна, както и причината за пролятата кръв. :lol: :grin:
rose_92

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Gorica23 » 14 Мар 2016, 12:22

Локумът написа:Абе до колкото разбрах от жена ми, май е имала някакъв здравословен проблем жената и той бунака юруш на киселото мляко. :lol:

Ей това не мога да го разбера, не искам да се правя на моралист, ама човек като кръшка, поне да вземе предпазни мерки. Жена му е болна, а той да вземе да и лепне и нещо друго, защото няма елементарна здравна култура... :evil:
Gorica23

Мнениеот Rali_hr » 14 Мар 2016, 14:55

Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lollipop » 14 Мар 2016, 16:32

Е, в единия случай, поне няма да бърника там. :roll: Мен лично би ме били много гнус да правя секс по време на цикъл, предпочитам цялата рода да е там, докато раждам. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот klara » 15 Мар 2016, 14:41

Хора различни и лимити различни :grin: . Една приятелка беше доволна и от един път седмично, даже и това й е много. Някои са си асексуални, какво да се прави.
klara

Мнениеот zagrijena » 15 Мар 2016, 15:52

Rali_hr написа:Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии. :lol:

Сигурно си мислят, че венерическите болести са за младите и щом не ги е хванало досега, значи са имунизирани :mrgreen:
zagrijena

Мнениеот kauda » 15 Мар 2016, 16:22

zagrijena написа:
Rali_hr написа:Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии. :lol:

Сигурно си мислят, че венерическите болести са за младите и щом не ги е хванало досега, значи са имунизирани :mrgreen:

Твърде е възможно. МИсля, че са на мнение, че болестите са за младите само и не виреят при по-възрастните. :) Аз не съм чула някой да ползва презерватив от тях, много дори не са наясно как изглежда и как се използва.
Аватар
kauda

Мнениеот Pacienti » 16 Мар 2016, 16:14

kauda написа:
zagrijena написа:

Твърде е възможно. МИсля, че са на мнение, че болестите са за младите само и не виреят при по-възрастните. :) Аз не съм чула някой да ползва презерватив от тях, много дори не са наясно как изглежда и как се използва.

Хм, аз имам малко по-различни наблюдения, един колега стар ерген, разказва, че негови приятели масово сваляли млади момичета по заведения, въпреки че са женени. Надявам се, че ползват предпазни средства, иначе би било страшно...
Pacienti

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2016, 17:12

О, свалят яко разбира се, защото са си малки сладки попадения и се кефят. :mrgreen: А момиченцата залитат на по -зрели мъже от гледна точка на това, че очакват да получат нещо насреща от по-платежоспособни и сигурни мъже.
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски