rabotnata pchela написа:Бе няма да го е гнус да я оправя, докато е в цикъл, но ще му пречи да е там, за да посрещне новия живот в родилна зала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Локумът написа:Абе до колкото разбрах от жена ми, май е имала някакъв здравословен проблем жената и той бунака юруш на киселото мляко.
Rali_hr написа:Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии.
zagrijena написа:Rali_hr написа:Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии.
Сигурно си мислят, че венерическите болести са за младите и щом не ги е хванало досега, значи са имунизирани
kauda написа:zagrijena написа:Rali_hr написа:Между другото съм забелязала, че мъжете и жените около 45те години и нагоре , изобщо не мислят за здравето си и хич не се пазят, сякаш нямат навика от тяхното поколение. И после стават като инкубатор на най-различни видове бактерии.
Сигурно си мислят, че венерическите болести са за младите и щом не ги е хванало досега, значи са имунизирани
Твърде е възможно. МИсля, че са на мнение, че болестите са за младите само и не виреят при по-възрастните. :) Аз не съм чула някой да ползва презерватив от тях, много дори не са наясно как изглежда и как се използва.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта