Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Разбирате ли се със съседите по въпросите за етажната собственост?

Мнениеот Malina » 15 Мар 2016, 12:24

Наглост и нагли хора има навсякъде, за съжаление няма как да бъдат спрени, сигурно ще намерят друг начин да източват парите на блока.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Gold » 15 Мар 2016, 15:09

Rali_hr написа:
Gold написа:Jully, има цени.В раздела домашен домоуправител виждам различни пакети с цени.

Би ли пратила линк, аз намерих само едно 4.99 в пакета на домоуправителя но без подробни пакети с цени.

Аз виждам примерно пакет касиер http://obrazcov.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D ... %B5%D1%80/ под него има пакет чистота, отделно има цял раздел с разни допълнителни услуги .
Gold

Мнениеот Lisica » 15 Мар 2016, 15:19

Аз лично пак не виждам. :lol: Виждам само в тоя случай едно пакетче нарисувано и едни 2,99, но подоробен разчет на пакет, да си направи човек сметката не мога и не мога да намеря. Нищо де, с питане до Цариград се стига, вчера намекнах на домоуправителя на блока, каза че няма да им акой да дава пари за услугата.
Аватар
Lisica

Мнениеот Gold » 15 Мар 2016, 15:31

Lisica написа:Аз лично пак не виждам. :lol: Виждам само в тоя случай едно пакетче нарисувано и едни 2,99, но подоробен разчет на пакет, да си направи човек сметката не мога и не мога да намеря. Нищо де, с питане до Цариград се стига, вчера намекнах на домоуправителя на блока, каза че няма да им акой да дава пари за услугата.

Скролни надолу, под картинката има описание
Gold

Мнениеот Lisica » 15 Мар 2016, 15:34

Gold написа:
Lisica написа:Аз лично пак не виждам. :lol: Виждам само в тоя случай едно пакетче нарисувано и едни 2,99, но подоробен разчет на пакет, да си направи човек сметката не мога и не мога да намеря. Нищо де, с питане до Цариград се стига, вчера намекнах на домоуправителя на блока, каза че няма да им акой да дава пари за услугата.

Да, прочетох какво включва услугата, но не ми стана ясно е тези 3 лева какво влизат - плащането на него на апартамент или на човек. Също допълнителната сума, която решава да събира каква е за покриването на останалите разходи. :) Затова казвам, че най-добре да се говори на място, ако се реши. :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Pacienti » 16 Мар 2016, 17:17

Lisica написа:
Gold написа:

Да, прочетох какво включва услугата, но не ми стана ясно е тези 3 лева какво влизат - плащането на него на апартамент или на човек. Също допълнителната сума, която решава да събира каква е за покриването на останалите разходи. :) Затова казвам, че най-добре да се говори на място, ако се реши. :)

Това, което разбрах е че тези пакети са за апартамент, не за човек, но си уговорихме среща, после ще разказвам!
Pacienti

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2016, 17:18

С повечето не можеш да се разебреш дори и на сила, обаче. В нашия блок пак имаме спорове и кавги, не знам до кога ще продължават. :) Вече взе да ми става смешно, сега половината блок си заключил асансьорите по етажиет..
Аватар
mix_twix

Мнениеот Mon_ton » 16 Мар 2016, 17:47

mix_twix написа:С повечето не можеш да се разебреш дори и на сила, обаче. В нашия блок пак имаме спорове и кавги, не знам до кога ще продължават. :) Вече взе да ми става смешно, сега половината блок си заключил асансьорите по етажиет..

Особено в големите блокове, май много трудно се разбират хората, ако е по-малък сякаш по-малко семейства по-лесно стигат до консенсус. Има много места, на които хем искат да се променят много неща, хем не правят нищо по въпроса.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Gold » 17 Мар 2016, 18:59

Pacienti написа:Това, което разбрах е че тези пакети са за апартамент, не за човек, но си уговорихме среща, после ще разказвам!

Всички ще сме ти благодарни да споделиш информацията. Професионалния домоуправител май ще се окаже най-разумното решение за куп проблеми в блока
Gold

Мнениеот irka » 18 Мар 2016, 10:31

Gold написа:
Pacienti написа:Това, което разбрах е че тези пакети са за апартамент, не за човек, но си уговорихме среща, после ще разказвам!

Всички ще сме ти благодарни да споделиш информацията. Професионалния домоуправител май ще се окаже най-разумното решение за куп проблеми в блока

Да, май навсякъде има неотложно нужда от него. Стига да могат да се разберат и за неговото наемане :grin:
irka

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси