Моля за вашите мнения .
dariq написа:Да принципно си много права. може би доверието което сме изградили още е много крехко. Все пак Той е наясно , че аз се разведох (по моя воля), но и вижда, че в негово лице малката открива своя тати, а не в биологичния(това е и причината за развода). В очите на майка му аз съм една крадла и натрапница и това е факт, а нейното мислене поражда съмнения....
dariq написа:Благодаря момичета, оттеглянето е най-лесно, не сам някоя вчерашна така лесно да се впускам в авантюри, а и имам и дете, което също много го обича. Радваме това и ми дава надежда, че гледаме в една посока. Вече казах мислим за детенце, излищно е да се повтарям. И най-вече да стойм далеч от "МАМА", до колкото виждам доста болка му е причинила с тези си забежки.
dariq написа:Благодаря момичета, оттеглянето е най-лесно, не сам някоя вчерашна така лесно да се впускам в авантюри, а и имам и дете, което също много го обича. Радваме това и ми дава надежда, че гледаме в една посока. Вече казах мислим за детенце, излищно е да се повтарям. И най-вече да стойм далеч от "МАМА", до колкото виждам доста болка му е причинила с тези си забежки.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта