Болести на щитовидната жлеза онлайн консултация ендокринолог

Тук можете да зададете въпрос по ендокринология и болести на обмяната на веществата, да споделите мнения за проблеми с жлезите с вътрешна секреция.

Re: Болести на щитовидната жлеза онлайн консултация ендокринолог

Мнениеот taraia » 19 Мар 2016, 20:24

Здравейте
На 27 г съм скоро ми правиха изследвания на хормоните и TSH-10.040
какво бихте ме посъветвали и има ли място за притеснение
taraia

Re: Помощ! Щитовидната ми жлеза обърква живота ми!

Мнениеот analizatorka » 21 Мар 2016, 17:26

Имам близък, който има проблеми с щитовидната жлеза и бъдете уверени, че ходенето по врачки, лечители и тем подобни не помага. Обикаляш като луд сериозните лекари в София, но не по разни клиники и клинички, а във Военномедицинска академия и стриктно спазваш лечението си и диетата си. И нещата влизат в релси.
analizatorka

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Мар 2016, 10:58

То е ясно, че само със сериозни действия може да се подобри състоянието, ама хич не съм съгласна с частта с клиниките. Може да отидеш в добра клиника или болница, където има специалисти от всякакъв род и да ти се направят пълни изследвания, да с търсят последствия и причини в рамките на ден - два и да знаеш какво точно трябва да предприемеш като действия, защото и лекарите ще са наясно какво да ти предпишат.
Аватар
rabotnata pchela

Re: Болести на щитовидната жлеза онлайн консултация ендокринолог

Мнениеот Dr Stella Yordanova » 22 Мар 2016, 23:55

taraia написа:Здравейте
На 27 г съм скоро ми правиха изследвания на хормоните и TSH-10.040
какво бихте ме посъветвали и има ли място за притеснение

Уважаеми taraia,
Резултатът от изследвания хормон показва, че щитовидната Ви жлеза не работи добре. Налага са да приемате заместително лечение за да се компенсира дефицита на хормони в организма Ви. Трябва да посетите ендокринолог за да Ви се проведат допълнителни изследвания за да се разбере защо жлезата не функционира нормално и да се назначи лечение.
Dr Stella Yordanova

Мнениеот svetlozara » 23 Мар 2016, 12:25

Лошото е, че още месец единственото, което мога да направя е да стоя и да чакам да се изчистя от лекарствата и след това да се правят нови изследвания.
svetlozara

Мнениеот zagrijena » 23 Мар 2016, 14:53

svetlozara написа:Лошото е, че още месец единственото, което мога да направя е да стоя и да чакам да се изчистя от лекарствата и след това да се правят нови изследвания.

Каквото трябва, ще го правиш. Нямаш друг избор :smile:
zagrijena

Мнениеот Jeanne » 24 Мар 2016, 09:01

На мен ми е омръзнало от клиники. Лекарите в наши дни не мислят за здравето ни. Пробвах много методи, но ефекта е минимален. Показателите на щитоводната жлеза падат малко и така остават.
Аз лично и край мен 5-6 мои познати редовно ходим при Бай Таню и шече сме добре. Жена на инсулин влезе в морма - 4,5 захар от 13, диабет 2 за 8 месеца. Аз от 12 вече е 7-8 диабет 2. за 6 месеца. Друга приятелка беше с шъзел на щит.жлеза. Вече го няма, само има едно петно, което ще се изчисти за 5 месеца само без процедури. Този човек не е гледач, нито баяч. Той упражнява това, което е наследил и много добре е запознат с щит. жлеза и свързаните с нея органи - панкреас, надбъбречна влеза, задстомашна и черен дроб - т,е. тези които чистят отганизма.
Но след като не искате да отидете, остава ваш проблем! Процедурата е кратка - не повече от 5 мин.
Купувате си от оптека скалпел 11 и отивате. Той ви преглежда с опипване щит. жлеза и ши казва какво е положението. Ако се съгласите тогава той прави в устата на небцето 3 разреза. Там пред него плюете кръв която е съсирена, тъмна, мрърна. Тази кръв няма как да изтече по друг начин и тя пошрежда щит. жлеза, образува възли или прави други поръжения. До десетина храчения стира да тече и 2 часа не пиете нищо - дори и вода. Процедурата повишава кръвното. Непосредствено преди процедърата аз пия 1/2 таблетка за понижаване на кръвното - едни ефтини таблетки. По този начин не ме боли главата след това (по принцип кръвното ми по-често пада, или е нормално и не уяотребявам такива хапчета). Процедурата струва 10 лв. От цяла България ходят при него - от Благоевград, от Плевен, от Враца, и дори лятото ходят чужденци за профилактика.
Оставям сами да решите!
Jeanne

Мнениеот silver933 » 24 Мар 2016, 10:41

На мен тая история ми звучи направо страшно :shock: Ше ти реже нещо из небцето видиш ли и то как по дяволите сам ще си купил скалпел в аптеката! може ли!? :shock: :shock: :shock:
Аватар
silver933

Мнениеот Lollipop » 24 Мар 2016, 11:17

Да си призная, аз не бих се навила. Четох доста за тоя метод на тоя Бай и не всеки е доволен, за мен лично е опасно, а и после как се храниш, как пиеш вода, това са жестоки рани в устата! :shock:
Аватар
Lollipop

Мнениеот klara » 24 Мар 2016, 13:04

Jeanne написа:На мен ми е омръзнало от клиники. Лекарите в наши дни не мислят за здравето ни. Пробвах много методи, но ефекта е минимален. Показателите на щитоводната жлеза падат малко и така остават.
Аз лично и край мен 5-6 мои познати редовно ходим при Бай Таню и шече сме добре. Жена на инсулин влезе в морма - 4,5 захар от 13, диабет 2 за 8 месеца. Аз от 12 вече е 7-8 диабет 2. за 6 месеца. Друга приятелка беше с шъзел на щит.жлеза. Вече го няма, само има едно петно, което ще се изчисти за 5 месеца само без процедури. Този човек не е гледач, нито баяч. Той упражнява това, което е наследил и много добре е запознат с щит. жлеза и свързаните с нея органи - панкреас, надбъбречна влеза, задстомашна и черен дроб - т,е. тези които чистят отганизма.
Но след като не искате да отидете, остава ваш проблем! Процедурата е кратка - не повече от 5 мин.
Купувате си от оптека скалпел 11 и отивате. Той ви преглежда с опипване щит. жлеза и ши казва какво е положението. Ако се съгласите тогава той прави в устата на небцето 3 разреза. Там пред него плюете кръв която е съсирена, тъмна, мрърна. Тази кръв няма как да изтече по друг начин и тя пошрежда щит. жлеза, образува възли или прави други поръжения. До десетина храчения стира да тече и 2 часа не пиете нищо - дори и вода. Процедурата повишава кръвното. Непосредствено преди процедърата аз пия 1/2 таблетка за понижаване на кръвното - едни ефтини таблетки. По този начин не ме боли главата след това (по принцип кръвното ми по-често пада, или е нормално и не уяотребявам такива хапчета). Процедурата струва 10 лв. От цяла България ходят при него - от Благоевград, от Плевен, от Враца, и дори лятото ходят чужденци за профилактика.
Оставям сами да решите!

Доколкото разбирам, ходите редовно при него. Всеки път ли ви реже небцето?
klara

ПредишнаСледваща

Назад към Ендокринология и болести на обмяната