Нямаш късмет - имаш рак, наистина ли?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Нямаш късмет - имаш рак, наистина ли?

Мнениеот black » 18 Мар 2016, 17:05

Pipilota написа:
iwoni написа:Тия работи ги разправяйте на някой друг. Няма да седна да мисля дали ще ме хване рак, защото еди какво си. Каквото е писано, това. Сега остава да се чудя дали и няма като ходя по улицата да ме удари някоя саксия по главата.

Добре, няма да ти разправяме. :roll:

Не знам дали някой е предначертал нещо, но съм на мнение, че ние трябва да направим всичко възможно да стоим далеч от потенциална опасност за разболяване от коварната болест, било то със здравословно хранене, полезно и балансирано, добри добавки и т.н.!

Това всичко е хубаво и всеки се опитва да го прави, поне малко от малко, но стресът как да го избегнеш? А знаем, че той е един от основните виновници за рака. Някаква супер стресираща ситуация или криза може да отключи всякакво заболявяне.
black

Мнениеот Rali_hr » 18 Мар 2016, 17:59

black написа:
Pipilota написа:
iwoni написа:Тия работи ги разправяйте на някой друг. Няма да седна да мисля дали ще ме хване рак, защото еди какво си. Каквото е писано, това. Сега остава да се чудя дали и няма като ходя по улицата да ме удари някоя саксия по главата.

Добре, няма да ти разправяме. :roll:

Не знам дали някой е предначертал нещо, но съм на мнение, че ние трябва да направим всичко възможно да стоим далеч от потенциална опасност за разболяване от коварната болест, било то със здравословно хранене, полезно и балансирано, добри добавки и т.н.!

Това всичко е хубаво и всеки се опитва да го прави, поне малко от малко, но стресът как да го избегнеш? А знаем, че той е един от основните виновници за рака. Някаква супер стресираща ситуация или криза може да отключи всякакво заболявяне.

Затова трябва да се живее спокойно, едно е стрес, друго е да си причиняваш сам неща. Всяка ситуация трябва да се приема и да се продължава напред :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот pavleta » 21 Мар 2016, 12:58

Аз не се водя от късметлиите. Още една лоша новина за мен :sad:
pavleta

Мнениеот Rali_hr » 21 Мар 2016, 14:03

pavleta написа:Аз не се водя от късметлиите. Още една лоша новина за мен :sad:

То всичко е от късмета в тоя живот, отгоре на всичкото да не забравяме, че и семейната обремененост е много важна.
Аватар
Rali_hr

Предишна

Назад към Общи здравни теми