кора-бия написа:Почивката не трябва да се пренебрегва, тва е най-важната част от годината, за кво арботите като накрая не може да отидете и да похарчите едни 1000-2000 на море!
Всяка почивка струва пари, моето момиче.Mauritius написа:кора-бия написа:Почивката не трябва да се пренебрегва, тва е най-важната част от годината, за кво арботите като накрая не може да отидете и да похарчите едни 1000-2000 на море!
Уха, може ли някой път да дойда с тебе на почивка, че ми е интересно с каква съвест може да похарчиш толкова пари
miron написа:Вече съм резервирал лятната си почивка, още през януари го правя, запазвам винаги 2 места, дори и да нямам гадже, все си намирам коя да заведа.![]()
![]()
Локумът написа:miron написа:Вече съм резервирал лятната си почивка, още през януари го правя, запазвам винаги 2 места, дори и да нямам гадже, все си намирам коя да заведа.![]()
![]()
И аз така правих до скоро, когато ходихме с децата. Тая година май вече искат да почиват сами и с жената се замисляме, дали да не дирим някоя екскурзия извън България, вместо лятната почивка на нашето вмирисано черноморие..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта