Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Барби vs Лемили, кое бихте избрали за детето си?

Мнениеот m0n4eto » 14 Мар 2016, 15:43

Andrey написа:
m0n4eto написа:Защо свързвате Барби с чалгата? Тя е пусната на пазара още през шейсетте на миналия век и я има в над 150 държави.

Монче, прочети пак горния коментар. :) Mix_ърът има предвид, че НЕ куклите са виновни за объркания външен вид, а именно чалга певиците, а и според мен не само те. Повечето жени се стремят към странен външен вид, който не мога да кажа и да определя от къде е започнал. :roll:

аз мисля, че това с хвърлянето на вината на чалга певиците е един вид измиване на ръцете на голяма част от обществото за проблеми, в които всички имаме принос. не виждам лошо в това, че едни жени се поддържат - някои дори по-стриктно. в смисъл, че чалга певиците отдавна не са онзи образ от края на 90-те. има и добри и лоши примери.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Lollipop » 14 Мар 2016, 16:30

Зависи какво разбриаме под поддържане. Ако имаш предвид жени с несъразмерими и смешно огромни гърди, изкуствени мигли, огромни устни, да значи много се поддържат. :mrgreen: Радвам се, че се поддържам супер малко! :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот m0n4eto » 16 Мар 2016, 14:14

Lollipop написа:Зависи какво разбриаме под поддържане. Ако имаш предвид жени с несъразмерими и смешно огромни гърди, изкуствени мигли, огромни устни, да значи много се поддържат. :mrgreen: Радвам се, че се поддържам супер малко! :mrgreen:

под поддържане няма начин да имам предвид несъразмерности и смешно огромни гърди - това е обратното на поддържане. поддържането е свързано с полагане на грижи за добра външност, било то чрез спорт, козметика, естетични процедури... не изключвам и интелектуалната поддръжка :)
Аватар
m0n4eto

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2016, 17:15

Абе да не бъркаме нещата, едното е парче пластмаса, другото е вече съвсем различно нещо . :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот m0n4eto » 17 Мар 2016, 15:21

аз съм за, да имат децата и двете кукли. едната не е по-добра или по-лоша от другата
Аватар
m0n4eto

Мнениеот fairy » 22 Мар 2016, 14:47

m0n4eto написа:аз съм за, да имат децата и двете кукли. едната не е по-добра или по-лоша от другата

Като имат двете, ще могат да сравняват и да си правят изводите кое предпочитат, права си.
fairy

Мнениеот Lisica » 22 Мар 2016, 17:10

Барби си е нарицателно и означава нещо, не мисля, че ние, които сме израснали с Барби и сме побъркани. Не знам защо все повече ограничаваме децата, убеждаваме се, че растат все по-тъпи ли!? Не знам каква е идеята да ги пазим от приказките на Братя Грим, от Ну погоди, от Барби?!? Толкова ли са прости децата в днешно време, а скъпи родители!?
Аватар
Lisica

Мнениеот m0n4eto » 22 Мар 2016, 18:20

те децата сега мисля, че не искат нито барби, нито лемили. по-скоро някоя принцеса на дисни
Аватар
m0n4eto

Мнениеот balsam » 23 Мар 2016, 09:57

m0n4eto написа:те децата сега мисля, че не искат нито барби, нито лемили. по-скоро някоя принцеса на дисни

Те са същите, подобия на Барби с различен тен и фризура.
balsam

Мнениеот m0n4eto » 23 Мар 2016, 11:03

нормално, нали все са кукли :)
Аватар
m0n4eto

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси