Първи и единствен - без секс до брака!

Re: Връзката от разстояние - мъчение или стимул?

Мнениеот iwoni » 17 Мар 2016, 15:52

За мен е живо мъчение. Да не сте заедно, да не сте си опора, ако щеш и да не можеш да го прегърнеш и докоснеш тоя човек. Сериозно изпитание, което може би само отдадените изцяло един на друг издържат.
iwoni

Мнениеот Михаела.Владимирова » 17 Мар 2016, 18:57

Ако наистина вярваш на този човек недей да се притесняваш , аз водя връзка от разстояние вече почти 2 години и всичко е прекрасно , виждам се с приятеля ми при всяка удобна възможност . Аз съм от Видин а той е от София и сме от едно село , лятото седим заедно там и прекарваме време заедно а след това се виждаме през ваканциите , разбира се не е много приятно да си далеч от човекът когото обичаш , но не е невъзможно да сте заедно :) Вярвай му , ако те предаде значи просто не те заслужава :)
Михаела.Владимирова

Мнениеот irka » 18 Мар 2016, 10:36

Михаела.Владимирова написа:Ако наистина вярваш на този човек недей да се притесняваш , аз водя връзка от разстояние вече почти 2 години и всичко е прекрасно , виждам се с приятеля ми при всяка удобна възможност . Аз съм от Видин а той е от София и сме от едно село , лятото седим заедно там и прекарваме време заедно а след това се виждаме през ваканциите , разбира се не е много приятно да си далеч от човекът когото обичаш , но не е невъзможно да сте заедно :) Вярвай му , ако те предаде значи просто не те заслужава :)

Браво на вас, щом и двамата се чувствате удовлетворени от този начин значи засега това ви устройва. Щом говориш за ваканции, значи сте ученици. От вас после зависи как ще подредите нещата и дали ще сте повече време заедно.
irka

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Мар 2016, 13:51

Михаела.Владимирова написа:Ако наистина вярваш на този човек недей да се притесняваш , аз водя връзка от разстояние вече почти 2 години и всичко е прекрасно , виждам се с приятеля ми при всяка удобна възможност . Аз съм от Видин а той е от София и сме от едно село , лятото седим заедно там и прекарваме време заедно а след това се виждаме през ваканциите , разбира се не е много приятно да си далеч от човекът когото обичаш , но не е невъзможно да сте заедно :) Вярвай му , ако те предаде значи просто не те заслужава :)

Браво на вас! Много ме хваща яд като почнат да се вайкат как щели да имат връзка от разстояние, кой знае какво сякаш ще става, не могат без нагона си!
И аз още в училище имах гадже, което не беше от моя град, а от Бургас. Виждахме се почти всяка седмица - единия пътуваше при другия, изкарахме така 3 години, дори след като завършихме бяхме известно време заедно, не се получи не заради разстоянията, а заради това, че просто не бяхме един за друг.
Мъжът ми също е от друг град. Така бързо се развиха нещата при нас, че когато забременях той все още беше в неговия си град, но с него от първия ден когато се запознахме обмисляхме кога ще се съберем да живеем заедно. :mrgreen: Така се получи, че съвсем скоро забременях, дойде да живее при мен вече когато бях в 6 месец! Всичките ми роднини се бяха побъркали, защото е от далеч и не е при мен, докато вече бях доста бременна. :) Така че всичко може, затова го пиша! Стига само да се обичате, и то повече със сърцето, отколкото с гащите всичко може. :cheerleadersmileygirl:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lili_pili » 18 Мар 2016, 16:34

Много е трудно споерд мен да се поддържа такава връзка. Да не кажа, че е почти невъзможно. :roll: рано или късно ще дойде краая, колкото и да твърдят, че се обичат.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот analizatorka » 23 Мар 2016, 16:35

Когато са далече един от друг двама души като че ли са по-изобретателни в отношенията си, в изненадите, които си правят, в графиците :razz: .
analizatorka

Мнениеот Lollipop » 24 Мар 2016, 11:33

Lili_pili написа:Много е трудно споерд мен да се поддържа такава връзка. Да не кажа, че е почти невъзможно. :roll: рано или късно ще дойде краая, колкото и да твърдят, че се обичат.

Е, не се знае, може да има щастлив край, а и зависи много от времето, през което двойката ще бъде разделена. Ако не е за много дълъг период от време може и да е по-положително. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Rali_hr » 24 Мар 2016, 12:37

Такива връзки имат своето значение, много зависи каква е двойката, кой какъв е като цяло. :) Ако се получават нещата, то могат да се изтърпят няколко месеца на разделение и това никак не би било фатално. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 24 Мар 2016, 12:47

Има хора, които ги удовлетворява връзка от растояние. Заради професията си им се налага да бъдат разделени не само от половинките си, но и от децата си. Човек не трябва да се чувства виновен за изборите, които прави, или да го карат да се чувства така.
klara

Re: Първи и единствен - без секс до брака!

Мнениеот Andrey » 29 Мар 2016, 11:04

Не знам как няма да си паснеш с някой в секс. Взаимно се учите и с всеки различен партньор си създавате различни усещания. Така че такива оправдания как няма да ми пасне са ми смешни. :mrgreen: Ся важното е секс да има, разбира се.
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски