Ще си позволите ли да отидете на почивка тази година?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Ще си позволите ли да отидете на почивка тази година?

Мнениеот Локумът » 21 Юли 2015, 14:49

Рядко пропускаме почивки, не го правя за останалите, просто мен самият ме кефи да си почивам. Тази година не съм решил още окончателно какво ще правим. :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот кора-бия » 22 Юли 2015, 12:50

Почивката не трябва да се пренебрегва, тва е най-важната част от годината, за кво арботите като накрая не може да отидете и да похарчите едни 1000-2000 на море!
кора-бия

Мнениеот Mauritius » 22 Юли 2015, 13:09

кора-бия написа:Почивката не трябва да се пренебрегва, тва е най-важната част от годината, за кво арботите като накрая не може да отидете и да похарчите едни 1000-2000 на море!

Уха, може ли някой път да дойда с тебе на почивка, че ми е интересно с каква съвест може да похарчиш толкова пари :mrgreen:
Mauritius

Мнениеот кора-бия » 22 Юли 2015, 13:33

Mauritius написа:
кора-бия написа:Почивката не трябва да се пренебрегва, тва е най-важната част от годината, за кво арботите като накрая не може да отидете и да похарчите едни 1000-2000 на море!

Уха, може ли някой път да дойда с тебе на почивка, че ми е интересно с каква съвест може да похарчиш толкова пари :mrgreen:
Всяка почивка струва пари, моето момиче. ;)
Това не са много пари, стаята само като е по 100лв на вечер какво остава за повече хора???
кора-бия

Мнениеот Lollipop » 17 Фев 2016, 11:49

ехх, когато гледаш на широко лесно.
Тази година мисля от следващия месец да планирам лятната почивка, защото накрая все ми идва нагорнище да платя всичко а и да се притеснявам дали ще си намеря места на прилично място. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот irka » 18 Фев 2016, 11:57

Никога не си правя планове, винаги в последния момент решавам къде и тръгвам. :grin:
irka

Мнениеот miron » 22 Мар 2016, 14:48

Вече съм резервирал лятната си почивка, още през януари го правя, запазвам винаги 2 места, дори и да нямам гадже, все си намирам коя да заведа. :lol: :lol: :lol:
miron

Мнениеот Локумът » 22 Мар 2016, 16:02

miron написа:Вече съм резервирал лятната си почивка, още през януари го правя, запазвам винаги 2 места, дори и да нямам гадже, все си намирам коя да заведа. :lol: :lol: :lol:

И аз така правих до скоро, когато ходихме с децата. Тая година май вече искат да почиват сами и с жената се замисляме, дали да не дирим някоя екскурзия извън България, вместо лятната почивка на нашето вмирисано черноморие.. :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот pravilno » 24 Мар 2016, 15:49

Може да е за малко дни , но все ще се мръдне нанякъде :grin: .
pravilno

Мнениеот Rali_hr » 28 Мар 2016, 12:42

Локумът написа:
miron написа:Вече съм резервирал лятната си почивка, още през януари го правя, запазвам винаги 2 места, дори и да нямам гадже, все си намирам коя да заведа. :lol: :lol: :lol:

И аз така правих до скоро, когато ходихме с децата. Тая година май вече искат да почиват сами и с жената се замисляме, дали да не дирим някоя екскурзия извън България, вместо лятната почивка на нашето вмирисано черноморие.. :roll:

Мдамм, ние затова имаме нова стратегия, която е 10 дена в къща в планината с басейн! :) Хем си плуваш, хем няма медузи, мръсна вода, фекалии и подобни, хем си в планината на чист въздух.
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже