Рецептички за махмурлук

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Рецептички за махмурлук

Мнениеот denkaruseva » 14 Яну 2013, 14:11

Според южнокорейско проучване аспержите също помагат в борбата с главоболието след тежък запой.Оказва се, че този зеленчук съдържа аминокиселини и минерали, които са идеални за облекчаване на симптомите от махмурлук и предпазването на клетките на черния дроб от токсините. Южнокорейските учени установили, че най-ефикасни са листата на зеленчука и съветват да хапнете малко преди да започнете да пиете.Така ще предотвратите главоболие
denkaruseva

Мнениеот deka_k » 20 Фев 2013, 01:59

Не прекалявайте с алкохола и няма да имате махмурлук.По малко,но редовно,това е рецептата.
deka_k

Мнениеот irka » 06 Апр 2016, 16:17

deka_k написа:Не прекалявайте с алкохола и няма да имате махмурлук.По малко,но редовно,това е рецептата.

Така е най-добре, но ако се случи? В някои държави пият зехтин преди да заседнат :grin: . А най-много ме изненадва яденето на картофено пюре преди пиене. Последното от опит знам, че помага. Забелязала съм, че като ям картофи изобщо не ме хваща алкохола, а мен много бързо ме хваща :lol: .
irka

Мнениеот Локумът » 07 Апр 2016, 09:53

irka написа:
deka_k написа:Не прекалявайте с алкохола и няма да имате махмурлук.По малко,но редовно,това е рецептата.

Така е най-добре, но ако се случи? В някои държави пият зехтин преди да заседнат :grin: . А най-много ме изненадва яденето на картофено пюре преди пиене. Последното от опит знам, че помага. Забелязала съм, че като ям картофи изобщо не ме хваща алкохола, а мен много бързо ме хваща :lol: .

Значи доста малко пиеш, че изобщо да не те хваща. :lol:
От както открих сока от сладък картоф вече махмурлук не ме мори. :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот black » 07 Апр 2016, 10:42

Като прекаля с пиенето, си пийвам доматен сок :grin: . Доста добре ми идва.
black

Мнениеот Lollipop » 07 Апр 2016, 11:44

Локумът написа:
irka написа:

Значи доста малко пиеш, че изобщо да не те хваща. :lol:
От както открих сока от сладък картоф вече махмурлук не ме мори. :lol:

Е да бе! :) Сок от сладък картоф?!
Иначе съм чувала, че ако искаш да се избавиш от махмурлука бирата и шкембето не помагат, а трябва едно малко твърд алкохол. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Предишна

Назад към Домашен лекар