miron написа:Извърти ли ми една шкембе чорба на първата среща ако съм отишъл в някой по-скъп ресторант ще гледам като че ли срещу себе си имам звяр. Финесът по-скоро ще ми дойде комичен.
В по-скъпите ресторанти едва ли предлагат шкембе чорба

miron написа:Извърти ли ми една шкембе чорба на първата среща ако съм отишъл в някой по-скъп ресторант ще гледам като че ли срещу себе си имам звяр. Финесът по-скоро ще ми дойде комичен.
Gold написа:Всъщност във френската кухня имаше някои засукани неща със странни имена, които всъщност са шкембе :) така че проблемът отново е в предразсъдъка :)
roksana написа:Когато си поръчвам, си мисля какво ми се яде в момента, никога не съм се замисляла другия какво ще си помисли за мен. Предполагам, че хората харесват по-естествените, а не тези, които се превъзнасят, те винаги си личат
.
Gold написа:А ако ти си вегетарианеца, а човека, с който се срещаш, е привърженик на някоя от диетите, където ядат само месо, какво правите? Ще си поръчаш голяма пържола ?
И ако първата среща се разиграе по-учебник и с ограничения, какво става на следващите?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта