Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
08 Мар 2016, 16:53
tinkerbell написа:Локуме, ми не зависи ли от теб дали ще си излязъл с някое готино момиче или ще е овца, дето й е по-итересно от къде да се тагне, вместо да е ентуасиазирана, че излиза с теб?

Не мисля, че всеки път зависи от мене, някои са си просто такива. За мен е късно вече де, аз съдя от това, което виждам около мен, моята е лесна, няма за какво да се терзая, нито ме очакват първи срещи.

Отдавна си пърдим под едно одеало с мойта.
09 Мар 2016, 11:53
Нямах предвид теб точно де, а по принцип :)
09 Мар 2016, 14:57
Е, тези гнусливи мъже! Ще си хапне малко уши там, пак като не е поръчала шкембе чорба бива! :) И аз съм съгласна, че трябва да се вниамва малко и с приличната храна, винаги може да си ядеш със своята половинка и свински кожички, но при запознаването по-добре порциите да са по-прилични. :)
09 Мар 2016, 18:25
Какво значение има какво си е поръчала, ако си го е изяла с добри маниери... Не е ли по-важно как, а не какво.
10 Мар 2016, 13:26
Gold написа:Какво значение има какво си е поръчала, ако си го е изяла с добри маниери... Не е ли по-важно как, а не какво.
Това ми хареса

- и пържени хлебарки да ядеш, важното е да е с финес! И културно ползване на приборите и салфетката!
22 Мар 2016, 18:48
И умеенето за поддържане на приятен разговор, но това важи и за двете страни.
23 Мар 2016, 09:46
Gold написа:И умеенето за поддържане на приятен разговор, но това важи и за двете страни.
Това задължително, даже е по-важно от това какво си си поръчал.
31 Мар 2016, 12:59
Извърти ли ми една шкембе чорба на първата среща ако съм отишъл в някой по-скъп ресторант ще гледам като че ли срещу себе си имам звяр. Финесът по-скоро ще ми дойде комичен.
31 Мар 2016, 15:39
miron написа:Извърти ли ми една шкембе чорба на първата среща ако съм отишъл в някой по-скъп ресторант ще гледам като че ли срещу себе си имам звяр. Финесът по-скоро ще ми дойде комичен.

Е на тва му се вика сериозна мацка, кво се прайш ся!