Какво да не поръчваме на първа среща - предложения? :)

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво да не поръчваме на първа среща - предложения? :)

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Апр 2016, 11:07

fairy написа:Затова всеки яде каквото харесва. Който обича месо, си поръчва месо. Който е вегетарианец, си спазва вегетарианството. Това, че той или тя не ядат нещата, които аз ям, какво общо има със срещата? Нали са отишли да разговарят и да се забавляват! Още на първата среща да играя по свирката на някой си! Защо? Само по това какво яде другия ли определяш мнението си за него? Много плоско! На първата среща пазиш поведение, ами на другите? Цял живот ще се пристискваш ли? :mrgreen:

Аз не го приемам като въпрос да "пазиш поведение", а да имаш уважение към себе си и към другия. Извинявай, ама аз ако излезна с някой и той ми яде карантия, ако ще и братовчед на Стийв Джобс да е ще се отвратя. За това говоря. Добре е да има някакво ограничение. Ти след като не мислиш, че има нещо, което НЕ трябва да се поръчва на първа среща не разбирам какво правиш в темата изобщо, след като си на мнение, че може и свински крака да ядеш, докато човека до теб е дошъл да те опознае. :!:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Апр 2016, 11:08

Gold написа:Друг въпрос - удачно ли е на първа среща да си разменяте неща по чиниите или да бодете от чинията на другия, да поръчвате порция за двама и такива "свойски" неща?

Когато мине време, смятам, че е нормално да се споделят нещата, ако така са преценили двойките. ;) Но на първа среща аз не бих тръгнала да ровя в чинията на другия, освен ако изрично той не настоява да опитам нещо конкретно, но само защото ми харесва - не бих. По-скоро на другия ден бих се върнала да си поръчам от същото, за да го опитам. :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Локумът » 08 Апр 2016, 16:34

Интересно ще е ако някоя мацка вземе да разпъва агнешки черва като спагети, аз ще се впечатля ! :) А и Великден идва, Гергьовден, кой ще опрая агнитата?
Аватар
Локумът

Мнениеот Gold » 12 Апр 2016, 13:18

А ти разтягаш ли ги, Локуме? :lol: Не дискриминирай дамите, нека хапва кой каквото душа иска :)
Gold

Мнениеот Elica » 12 Апр 2016, 15:17

Локумът написа:Интересно ще е ако някоя мацка вземе да разпъва агнешки черва като спагети, аз ще се впечатля ! :) А и Великден идва, Гергьовден, кой ще опрая агнитата?

Еее, само се чудиш как да експлоатираш някоя невинна дама на висок ток и с големи нокти! :mrgreen:
Аз обаче преди няколко дни се срещнах с един приятел, който беше много изумен от първа среща с едно момиче. Изумлението му дошло, когато тя предложила да ядат дюнери, в кеото няма лошо, на улицата, решават да хапнат. ;) но беше изключително впечатлен в лошия смисъл, когато момичето се накапало със сос и си отчупило парченце от дюнера, избърсала въпросната капка и да - в устата! А той ей така :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
Elica

Мнениеот tinkerbell » 14 Апр 2016, 11:02

Този приятел май е драматизирал в повечко. Или много е искал да се похвали, че е имал среща с момиче и е трябвало да разкаже някаква история :))
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Snejna » 14 Апр 2016, 11:50

tinkerbell написа:Този приятел май е драматизирал в повечко. Или много е искал да се похвали, че е имал среща с момиче и е трябвало да разкаже някаква история :))

да и на мен ми звучи малко в повече, ама като знам какви "джаста праста" момичета има.. малко шокиращо. :lol:
Ама и аз поддържам тезата, че трябва да се избират просто по-подходящи храни за първа среща, все пак има нещо в тая първа среща. то по същата логика е човещинка и да пръцкаме там.. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот black » 15 Апр 2016, 11:15

Аз не бих поръчал хамбургер. Като знам какви гримаси се правят, докато отхапеш, а пък и окапването е почти задължително :mrgreen: .
black

Мнениеот Anka » 15 Апр 2016, 11:42

black написа:Аз не бих поръчал хамбургер. Като знам какви гримаси се правят, докато отхапеш, а пък и окапването е почти задължително :mrgreen: .

Да, ако е някой готин и сочен, хич не е за ядене пред непознати хора. :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот analizatorka » 15 Апр 2016, 13:14

Не само на първа среща, но и по принцип избягвам мазни храни, които не можеш да ги ядеш, без да си помогнеш с ръцете. Не обичам да пипам мазнотии като пилешки крилца, риба и такива подобни.
analizatorka

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси