Възможно ли е да почистим канала, така че спре да мирише?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Възможно ли е да почистим канала, така че спре да мирише?

Мнениеот Rali_hr » 09 Фев 2015, 13:33

Ще пробвам оцета и содата, защото у нас канала започна да мирише напоследък за съжаление :(
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 09 Фев 2015, 14:19

Rali_hr написа:Ще пробвам оцета и содата, защото у нас канала започна да мирише напоследък за съжаление :(

Пробвай и кажи дали е дало резултат, особено ако мивката ти е от по-старите миризмата на канал се усеща понякога из цялата къща! :(
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 09 Фев 2015, 15:06

Само ремонта оправя нещата с какви ли не начини и отвари съм пробвала, с препарати и какво ли не но не става.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Krum » 12 Апр 2016, 11:03

Нали ако пускаш лимонов сок и сода се чисти, то проблемът ще е в наслояванията, а това добре почиства, трябва да се пробва, пускайте си по-често сода и оцет или лимонов сок и ще усетите разликата със сигурност.
Аватар
Krum

Мнениеот irka » 14 Апр 2016, 16:23

Kaya написа:Сипвам кислол аз, хич не го мисля, много мразя да ми мирише канала, а понякога се случва!

И аз мия банята с кислол и няма проблем, но ме е страх в кухнята да сипвам, а там ми мирише като дългто време не сме си били вкъщи.
irka

Мнениеот Kremiliya » 15 Апр 2016, 10:05

irka написа:
Kaya написа:Сипвам кислол аз, хич не го мисля, много мразя да ми мирише канала, а понякога се случва!

И аз мия банята с кислол и няма проблем, но ме е страх в кухнята да сипвам, а там ми мирише като дългто време не сме си били вкъщи.

Защо те е страх, нали сипваш в сифона, няма да се къпете и да поливаш чиниите с него.. :shock:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот black » 15 Апр 2016, 10:48

Това упражниние съм го играл и честно казано не искам да си го спомням. Вкъщи не можехме да се отървем от гадната миризма на канал, какво ли не пробвахме, какво ли не сипвахме! Дойде време да правя ремонт на банята и при смяната на тръбите се оказа, че вертикалният щранг няма излаз на покрива, а е задължително да има. Заради това навлизала миризмата :mad: .
black

Предишна

Назад към За дома – съвети и идеи