Neven498 написа:Pipilota не казвам, че има нещо лошо, а че ежедневието ни е такова, че не можем да си позволяваме да приготвяме и това сами. Не е до мързел, а до физическо време. Киселото мляко, да речем, е бързо. Но сирене, кашкавал, луканки ..си изискват и време и майсторлък.
nefertiti написа:То вярно има поговорка за вълка, защо му бил дебел врата. Ама прекалено ще ми дойде, ако трябва да се занимавам и с производство на сирене.
Yunona написа:Не обичам големите вериги от типа на Кауфланд и Била. Някак безлични са ми. Освен това имат отвратително отношение към персонала си, а всичко спечелено тук изнасят от страната. Това не е добре за нас, данъкоплатците и гражданите на България.
Затова пазарувам от местна верига супермаркети. Българска, пловдивска :) Пак са супермаркети наистина, но с много добре подбрани стоки. Цените вероятно са по-високи цени в сравнение с гигантите, но пък качеството е чудесно и парите ми остават в България :) Имаме и друга верига, която е в ниския ценови клас и там не пазарувам, въпреки че е до нас. Просто повечето продукти там са със сериозен компромис по отношение на качеството за сметка на цената.
iwoni написа:Аз също не ги предпочитам чуждите вериги. Мислиш ли, че българските вериги могат да задоволяват изискванията на клиентите? Аз не съм съвсем убедена, макар че има опити в това отношение.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта