Пролетен детокс - пречистване на организма

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Пролетта е най - добрият сезон за промяна

Мнениеот balsam » 31 Мар 2016, 12:32

Monika_Spasova написа:За нещастие, или за щастие, аз нямам нито едно цвете у нас. :) ЛИпсва ми сякаш, но това пресаждане, местене по саксии и прочие хич не мис е занимава. :mrgreen:

Аз много обичам цветята и ми прави удоволствие да се грижа за тях, даже само да ги наблюдавам. Отморява ме :smile:
balsam

Мнениеот Gold » 08 Апр 2016, 10:41

А аз този уикенд почвам пролетното почистване вкъщи :wink:
Gold

Мнениеот roksana » 08 Апр 2016, 12:44

Gold написа:А аз този уикенд почвам пролетното почистване вкъщи :wink:

Да изхвърлиш всичко ненужно, което задръства енергията в дома! :wink:
roksana

Мнениеот Rali_hr » 08 Апр 2016, 14:26

Gold написа:А аз този уикенд почвам пролетното почистване вкъщи :wink:

Не си губя времето аз в пролетно почистване. ;) Викам една жена да ми мие прозорците веднъж на 3 месеца и хич не се занимавам. :lol: Представите ми за чистене и какво ли още не е далеч по-малко, хич не мога да чистя, да чистя.. :) нали чистя всяка седмица.. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gold » 08 Апр 2016, 15:37

Прозорците са само част от нужното. Започвам от пререждане на гардероба. :grin:
Gold

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Апр 2016, 16:55

Gold написа:Прозорците са само част от нужното. Започвам от пререждане на гардероба. :grin:

Oф, това как го мразя! За щастие, или не, ние нямаме почти дрехи с мъжа ми, там по 2 чифта на кръст, та те са ни целогодишни, на малкия съм разделила гардероба на 2 рафта - на единия стоят зимните, на другия летните, само им сменям местата поетапно. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Gold » 12 Апр 2016, 13:17

Браво на вас, ако упявате да не ги разредите. У нас, всеки като бърза, след седмица с ритник трябва да се затваря врата на гардероба :) Сега поподредих, но няма да е за дълго така.
Gold

Мнениеот pavleta » 15 Апр 2016, 12:33

Аз измих прозорците, позабърсах тук-там и стига толкова. :lol: Иначе това с подреждането на гардероба ми е любимо. Бързо се оправям там, особено ако има за изхвърляне дрехи, които не се обличат вече или са захабени. Пролетта се освобождавам от такива работи.
pavleta

Мнениеот Lisica » 15 Апр 2016, 13:51

Gold написа:Браво на вас, ако упявате да не ги разредите. У нас, всеки като бърза, след седмица с ритник трябва да се затваря врата на гардероба :) Сега поподредих, но няма да е за дълго така.

Оф, в моя гардероб е същото, абсолютен хаос. :) Все оставям уж нещо после да го наредя, после трупна още нещо и така след 5 дена е лудница и ровя, за да открия нещо :lol:
Аватар
Lisica

Мнениеот Pipilota » 22 Апр 2016, 15:34

Ами поискайте от мъжете си по един голям гардероб де! :) Какво е това с тея малки гардеробчета!
Но сега пролетта като се почнат едни килими едно чудо, едно пране, едно местене... ;) Ужас, а и малка ми като се обади ей ся края на май да ходим да ѝ местим мебелите, направо пффффф :banghead:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси