puhcheto написа:Ами приятелят ми използва вечер почистваш гел и кремче, съвсем нормално, но пък няма брада, с изключение на случаите, в които си я оставя за около седмица, но много започва да го сърби и не я издържа дълго!
jamest написа:Мъжката кожа за разлика от женската е с доста по-плътна структура, по-дебела, по-мазна и еластична. Поради това тя е по-бавно старееща, но пък на нея много повече й личат бръчките и доста по-трудно се поддава на корекции. Освен това заради по-голямото количество масни жлези тя е по-склонна към обриви и възпаления.
Jully написа:jamest написа:Мъжката кожа за разлика от женската е с доста по-плътна структура, по-дебела, по-мазна и еластична. Поради това тя е по-бавно старееща, но пък на нея много повече й личат бръчките и доста по-трудно се поддава на корекции. Освен това заради по-голямото количество масни жлези тя е по-склонна към обриви и възпаления.
Да, наистина и аз не съм видяла някой мъж да страда от толкова много проблеми с кожата си в зряла възраст, но за сметка на това все имат проблеми с омазняването.
Локумът написа:Зависи от работата майВ повечто случаи ако работят на мръсно място в тея пори найш ли кви пъпки се завъждат.
Harmony написа:Локумът написа:Зависи от работата майВ повечто случаи ако работят на мръсно място в тея пори найш ли кви пъпки се завъждат.
То има ли някакъв начин за предпазване от такива замърсявания...някакъв по-плътен крем или?
penelopa написа:Мисля, че мъжете не по-малко от нас се грижат за външния си вид. Както ние си почистваме лицето всеки ден, така и те се бръснат всеки ден. А това е доста затормозяващо за кожата. Не сме свикнали да гледаме да се цапотят, но и мазането с крем може да мине за специална грижа предполагам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта