Мислите ли, че можете да се откажете от Фейсбук?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Мислите ли, че можете да се откажете от Фейсбук?

Мнениеот Jully » 15 Мар 2016, 13:59

Malina написа:
penelopa написа:Отказвам се без проблем! :mrgreen:

ОФ, много е хубаво така, но на мен ми е много трудно да съм без интернет, първата ми работа сутрин е да отворя фейсбука да видя дали някой нещо е казал, усещам, че съм пристрастена и не знам дали мога да спра цялата тая история.

Аз не използвам, точно заради опасения да не ми изяжда цялото време, защото е откачено да си губим времето за хора, с които не се виждаме и реално не се интересуваме от тях.
Аватар
Jully

Мнениеот klara » 15 Мар 2016, 14:03

Jully написа:
Malina написа:
penelopa написа:Отказвам се без проблем! :mrgreen:

ОФ, много е хубаво така, но на мен ми е много трудно да съм без интернет, първата ми работа сутрин е да отворя фейсбука да видя дали някой нещо е казал, усещам, че съм пристрастена и не знам дали мога да спра цялата тая история.

Аз не използвам, точно заради опасения да не ми изяжда цялото време, защото е откачено да си губим времето за хора, с които не се виждаме и реално не се интересуваме от тях.

Наистина много време се губи! Уж няма да се заседяваш много, но това да видиш, това да прочетеш и не си разбрал кога е станало късна нощ. :grin:
klara

Мнениеот Anka » 15 Апр 2016, 11:49

Аз не се застоявам с часове вътре да гледам, ама все го отварям, често за по кратко. Голяма е краста.
Аватар
Anka

Мнениеот analizatorka » 15 Апр 2016, 13:06

Често си мислим, че не можем без едно или друго, но не е така. Самозаблуждаваме се и се увличаме. Фейса е напаст :grin: , но не е нещо, без което да не можеш.
analizatorka

Мнениеот Monika_Spasova » 14 Май 2016, 12:57

Anka написа:Аз не се застоявам с часове вътре да гледам, ама все го отварям, често за по кратко. Голяма е краста.

В наши дни кой няма фейсбук, съвсем лесен и достъпен начин за комуникация. Вече останалото е въпрос на нагласа до колко ще го ползваш, за да клюкариш. :) Аз съм си наложила да не го отварям у нас. :) само докато съм на работа, защото така или иначе се налага да го правя.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот irka » 14 Май 2016, 14:22

Абе все си намираш причина да надникнеш какво има из фейсбука :lol: . Може да не пишеш, да не пускаш снимки и такива работи, но все те гложди да прочетеш това и онова. Като замина някъде, по-рядко се сещам за фейса и ми е много добре.
irka

Мнениеот pavleta » 16 Май 2016, 10:28

Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето. :twisted: Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?
pavleta

Мнениеот Monika_Spasova » 01 Юли 2016, 14:28

pavleta написа:Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето. :twisted: Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?

Спри си интернета на телефона за начало,така ще имаш фейсбук, когат си на компютър само :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот sofi_black » 04 Юли 2016, 15:47

Monika_Spasova написа:
pavleta написа:Постоянно кисна там и усещам, че прекалявам с клюкаренето. :twisted: Пречи ми и като изляза някъде хич не се усещам, че все в телефона съм забита. Ама как да го огранича?

Спри си интернета на телефона за начало,така ще имаш фейсбук, когат си на компютър само :)

Моника, ти говориш за революция направо :lol: ! Хората са съгласни да плащат какви ли не такси, но да имат интернет :grin: . Като ни стане скучно какво да правим, ако не можем да си ровим в телефона :twisted: ?
sofi_black

Мнениеот qwerryyy » 04 Юли 2016, 15:52

sofi_black написа:
Monika_Spasova написа:

Моника, ти говориш за революция направо :lol: ! Хората са съгласни да плащат какви ли не такси, но да имат интернет :grin: . Като ни стане скучно какво да правим, ако не можем да си ровим в телефона :twisted: ?

Хахаха аз се опитах да си спра интернета на телефона, точно 1 месец изкарах, като първата ми работа беше по заведенията да питам каква е паролата на Wi-fi. :) Общо взето си ни е краста, дамм.. :(
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси