prikritie написа:black написа:Видях в интернет, че още малко му остава на сериала да влезе в Гинес. Не знам какво ще кажат на това недоброжелателите му и отричащите качествата на филма.
Когато един филм или сериал е български винаги българите го критикуват много повече от чуждестранния.
Мисля, че трябва да се увеличат българските сериали и един канал да излъчва по около 14 сериала и така да развием всички жанрове на сериалите, както са го направили американците.
klara написа:Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.
Ваня Стойчева написа:klara написа:Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.
Да, и аз се зарибих, въпреки че не съм гледала другите сезони. Страхотен е и ме грабна. Сега съм си поставила за цел да изгледам останалите сезони, но сега гледам Черния списък :)
Локумът написа:Ваня Стойчева написа:klara написа:Аз казвам едно браво на сценаристите. Диалозите много ме кефят, има всичко в тях - ирония, истини от живота, черен хумор, уникални са.
Да, и аз се зарибих, въпреки че не съм гледала другите сезони. Страхотен е и ме грабна. Сега съм си поставила за цел да изгледам останалите сезони, но сега гледам Черния списък :)
Оф, а тоя колко е як, не съм гледал филм така на един дъх досега :)
А за "Под прикритие" мога да кажа, че определено е най-добрия български сериал досега.
mamina написа:Факт е, че Азис винаги е предизвиквал противоположни една на друга реакции, така че и сега не е по-различно. Но защо не можем да се обединим около това, че българин е постигнал нещо, а все се вторачваме кой е Азис и какъв е?
Kremiliya написа:mamina написа:Факт е, че Азис винаги е предизвиквал противоположни една на друга реакции, така че и сега не е по-различно. Но защо не можем да се обединим около това, че българин е постигнал нещо, а все се вторачваме кой е Азис и какъв е?
Не смятам, че ако беше друг българин щяхме да го хвалим.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта