penelopa написа:И прекаляването със сън не е полезно. Забелязала съм, че ако легна да спя в необичаен час, после не се чувствам добре и ме боли глава.
renetka написа:penelopa написа:И прекаляването със сън не е полезно. Забелязала съм, че ако легна да спя в необичаен час, после не се чувствам добре и ме боли глава.
Нощния сън не е еднакъв по качество за организма с дневния. Нощно време се активизират други хормони
Elica написа:renetka написа:penelopa написа:И прекаляването със сън не е полезно. Забелязала съм, че ако легна да спя в необичаен час, после не се чувствам добре и ме боли глава.
Нощния сън не е еднакъв по качество за организма с дневния. Нощно време се активизират други хормони
Но ако спиш от 9 до 7ч. не е ли прекалено?! Дори и да е нощем?
Pipilota написа:Винаги съм обичала да спя и мога да си легна и да заспя по всяко време. Не се чувствам сънлива или уморена. Е има такива дни, но в повечето случаи си е по-скоро мързел.Но спокойно мога да си спя и по 10 часа на денонощие, но е загуба на време. Отгоре на всичкото, знаете, че колкото повече спите, толкова повече ви се спи, трябва сами да си регулираме биологичния часовник.
annamaria написа:при хората, които спортуват редовно този момент май отсъства. имат по-равномерен поток на енергия.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта