Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Възможно ли е да стопим коремчето само с диета?

Мнениеот analizatorka » 16 Май 2016, 12:23

За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.
analizatorka

Мнениеот m0n4eto » 18 Май 2016, 17:32

analizatorka написа:За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.

а какво се прави ако отслабнеш, а кожата на корема остане поувиснала? прибирали се някога?
Аватар
m0n4eto

Мнениеот roksana » 19 Май 2016, 09:49

m0n4eto написа:
analizatorka написа:За едно коремче направо да се подлагаш под ножа не е ли малко крайно? Първо пробваме без някои храни и с упражнения и работата ще стане. Ако не изчезне напълно поне ще е поносимо малко, а не издуто като все едно си глътнал топка.

а какво се прави ако отслабнеш, а кожата на корема остане поувиснала? прибирали се някога?

Това трябва да е доста драстично отслабване, за да увисне кожата. Май няма спасение тогава и ножът играе в този случай. Който може да си го позволи, разбира се.
roksana

Мнениеот fawla » 19 Май 2016, 10:01

m0n4eto написа:

Аз си мисля, че ако не е много бързо отслабването, кожата се прибира с времето, тя има еластичност, която се изменя, нормално. ;)
Аватар
fawla

Мнениеот penelopa » 19 Май 2016, 13:41

Ако често отслабваш и напълняваш, се появяват стрии о т разпъването и свиването на кожата. И те са не по-малко неприятни.
penelopa

Мнениеот m0n4eto » 20 Май 2016, 10:26

fawla аз имам предвид за човек, които положи усилия и успее да стопи истинско голямо коремче. тогава кожата май си остава като празна торбичка
Аватар
m0n4eto

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Май 2016, 14:48

m0n4eto написа:fawla аз имам предвид за човек, които положи усилия и успее да стопи истинско голямо коремче. тогава кожата май си остава като празна торбичка

E, чак толкова не остава. Има си някаква кожа, ама чак да станеш като кенгуру, казвам го като човек свалял 30 килограма. :) Не стаавт нито торби, нито нищо. Самата кожа е по-увиснала, да не е така стегната, но в никакъв случай не е чак провисване да има. :) Предполагам, че вече когато се свалят 100+ кг разликата става огромна.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот iwoni » 20 Май 2016, 16:31

Колко килограма си свалил имат значение, няма как да е било запълнено с мазнини и тлъстини и те като изчезнат кожата да си стои пак гладка и опъната.
iwoni

Мнениеот Gold » 14 Юни 2016, 11:39

Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.
Gold

Мнениеот mamina » 14 Юни 2016, 12:20

При свалянето на много килограми да, нямаш друга възможност да я махнеш. Но ако става въпрос за по-малко килца, може с диета да се махне. Зависи и от типа кожа тогава. Някои им се получават дълбоки стрии, на други не толкова.
mamina

ПредишнаСледваща

Назад към Диети