14 Юни 2016, 16:00
Gold написа:Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.
17 Юни 2016, 09:34
kauda написа:Gold написа:Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.
Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.
20 Юни 2016, 13:37
m0n4eto написа:kauda написа:Gold написа:Лошото е, че там кожата не успява да се прибере сама и ако искаш да се отървеш, варианта е хирург да ти я прибере.
Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.
със спорт можеш да стопиш мазнините, при усърдие да направиш и плочки, но дори и тогава ако кожата отгоре не се е свила, тя просто увисва като пергамент. то доста хора май има проблем от този тип.
21 Юни 2016, 11:06
Kaya написа:m0n4eto написа:kauda написа:Да, ако корема е голям, и ако искате да го показвате, само хирург може да направи нещо такова, че да прибере излишната кожа, друг вариант няма просто. Максимално може да се прибере с процедури и спорт, но идеални фигури не могат да сепостигнат.
със спорт можеш да стопиш мазнините, при усърдие да направиш и плочки, но дори и тогава ако кожата отгоре не се е свила, тя просто увисва като пергамент. то доста хора май има проблем от този тип.
Ами само оперативно се оправя това, но сигурно удоволствието струва твърде много хиляди.
21 Юни 2016, 11:16
Yarost написа:За който има нужда не е невъзможно- дебнат се оферти и това е. Аз скоро си направих корекция на устните. Ако си спомняте, на няколко пъти даже разпитвах за оферта из темите. Бях си решила, че го искам и почнах да следя за ваучери за намаление и така ми излезна на половин цена :)
29 Юни 2016, 09:57
qwerryyy написа:Yarost написа:За който има нужда не е невъзможно- дебнат се оферти и това е. Аз скоро си направих корекция на устните. Ако си спомняте, на няколко пъти даже разпитвах за оферта из темите. Бях си решила, че го искам и почнах да следя за ваучери за намаление и така ми излезна на половин цена :)
А можеш ли дадеш сайт, за корекция на ръцете, при отслабване? :)
29 Юни 2016, 11:54
30 Юни 2016, 10:06
Snejna написа:МНого жени имат проблеми с ръцете и с увисването на кожата. Така хубаво оформени мишници няма почти никоя, освен много слабите. :( Аз също имам увисване, но не мисля, че бих се подложила на "обрязване".![]()
А и сигурно е много, много скъпо :(
30 Юни 2016, 10:27
Yarost написа:Snejna написа:МНого жени имат проблеми с ръцете и с увисването на кожата. Така хубаво оформени мишници няма почти никоя, освен много слабите. :( Аз също имам увисване, но не мисля, че бих се подложила на "обрязване".![]()
А и сигурно е много, много скъпо :(
Точно за там едва ли е много скъпо, участъка не е особено голям (нали говорим за увисването от обратната страна на бицепса). А и наистина може да се уцели много добра цена с ваучерите, които пускат. Аз за устните се вредих с 50% отстъпка.
05 Юли 2016, 10:00
lussy написа: Как ги пускат тези ваучери? Веднъж в месеца или как? Аз не съм проверявала или ползвала подобни отстъпки и не знам как става.