Водите ли децата си с вас на работното място?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Водите ли децата си с вас на работното място?

Мнениеот Neven498 » 07 Апр 2016, 11:57

Имам предвид, че много работодатели не гледат така благосклонно на деца в офиса.
Аватар
Neven498

Мнениеот Pipilota » 07 Апр 2016, 11:57

Neven498 написа:Имам предвид, че много работодатели не гледат така благосклонно на деца в офиса.

Явно са останали и добри такива, които влизат в положение.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Mon_ton » 19 Апр 2016, 10:29

Ако е по-голямо дете моеж би може да изчака час- два но цял ден си е мъчение и за детето и за родителя. Но когато нямат избор, какво друго може да се направи, освен точно това.. :(
Аватар
Mon_ton

Мнениеот klara » 19 Апр 2016, 11:19

Според мен нямат място децата на работното място. Родителят се разконцентрира и фактически не може да свърши нищо. И винаги ще има някой, който да го гледа лошо - я колега, я шеф. Излишно напрежение и хабене на нерви. Трудно е, но не и невъзможно да намериш приемливо решение кой да гледа детето. Всеки намира някакъв начин - или го пращат при баби и дядовци, или го прехвърлят между приятелки, летни лагери, или се гледа само, ако е по-голямо. Никой не те пита как се справяш, просто трябва да намериш изход и го правиш.
klara

Мнениеот Lollipop » 20 Май 2016, 10:57

klara написа:Според мен нямат място децата на работното място. Родителят се разконцентрира и фактически не може да свърши нищо. И винаги ще има някой, който да го гледа лошо - я колега, я шеф. Излишно напрежение и хабене на нерви. Трудно е, но не и невъзможно да намериш приемливо решение кой да гледа детето. Всеки намира някакъв начин - или го пращат при баби и дядовци, или го прехвърлят между приятелки, летни лагери, или се гледа само, ако е по-голямо. Никой не те пита как се справяш, просто трябва да намериш изход и го правиш.

Разбира се, винаги има начин! Ако трябва родителя ще спре да работи, за да си гледа детето.
Аватар
Lollipop

Мнениеот balsam » 20 Май 2016, 12:30

Аз работех в магазин, когато голямото дете беше малко и нямаше на кого да го оставя - бабите и дядовците работеха. Често го водех с мен, сядаше отзад в стаичката и все намирахме с какво да му дадем да се занимава. Второто вече не ми се е налагало. Голямото помагаше :smile: .
balsam

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси