Има ли нужда мъжката кожа от по-специални грижи?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Има ли нужда мъжката кожа от по-специални грижи?

Мнениеот ivoblinc » 11 Май 2016, 13:11

Добре, че се пръкна тая мода с брадите, че малко да си отдъхнем с това бръснене :lol: . Трябва да я оформяш и поддържаш брадата, но не е като да се стържеш всеки ден и да се мажеш с афтършейфове, кремове и всякакви такива.
ivoblinc

Мнениеот Ваня Стойчева » 02 Юни 2016, 12:15

ivoblinc написа:Добре, че се пръкна тая мода с брадите, че малко да си отдъхнем с това бръснене :lol: . Трябва да я оформяш и поддържаш брадата, но не е като да се стържеш всеки ден и да се мажеш с афтършейфове, кремове и всякакви такива.

Е то и оформянето и поддържката на хубава брада отнема много време и си е доста сериозен труд. :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот mix_twix » 02 Юни 2016, 13:29

Аз съм с брада от години, не си се представям да се бръсна, изглежда ми странно. Нито я мажа нито я поддържам с нищо, само се минавам с машинкат аи стига толкова. :) ЧИста работа, точно се пази и кожата да не ми изгаря :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот niya_mazova » 02 Юни 2016, 14:13

С това ежедневно бръснене трудно кожата на мъжа може да бъде гладка и нежна. Някога нямаше кремове и най-различни мазила и си спомням баща ми са намазваше с един евтин одеколон да дезинфекцира и миризмата оставаше после :smile: . Ама хубаво миришеше! Не знам дали му е отпускало кожата.
niya_mazova

Мнениеот Локумът » 02 Юни 2016, 15:03

niya_mazova написа:С това ежедневно бръснене трудно кожата на мъжа може да бъде гладка и нежна. Някога нямаше кремове и най-различни мазила и си спомням баща ми са намазваше с един евтин одеколон да дезинфекцира и миризмата оставаше после :smile: . Ама хубаво миришеше! Не знам дали му е отпускало кожата.

Той тоя още го има одеколона, баща ми още го ползва. И крем за бръснене Каро. ;)
Сега мъжете обаче се контят повече от жените, то голямо мазане, голямо приготвяне, сякаш кой знае какво вършат, а така или иначе мъжете сме по принцип по-младолики, няма нужда от престараване. :)
Аватар
Локумът

Мнениеот franky » 03 Юни 2016, 09:57

Е, Локуме, голяма реклама направи на вас, мъжете :lol: ! И вашата младоликост е до време, след което и вие почвате да се заглеждате по бръчките си :grin: .
franky

Мнениеот asdddwww » 21 Юли 2017, 10:46

Истина е, че мъжете сме по-младолики, може би защото не използваме толкова козметики и най-вече не ползваме грим, което не е изненадващо де. :mrgreen: Кожата се запазва по-дълго като не е излишно третирана.
Аватар
asdddwww

Мнениеот Andrey » 25 Юли 2017, 09:13

Сигурно има нужда, нали и нашата кожа е кожа. :lol: Аз си мисля, че кремовете за бръснене са доста добри като мазила за лицето и не бих си сложил нищо друго допълнително. Не обичамд а усещам че съм намазан с нещо, затова не си мажа кожата и по тялото. До дето изкарам с гладка кожа до там, после вече с бръчки ще ходя. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот skyfly » 27 Юли 2017, 10:02

И мъжете трябва да полагат грижа за кожата си. Може да се мажат поне с натурални масла.
Аватар
skyfly

Предишна

Назад към Зона за мъже