dinkog написа:Хубаво е, че на тези години ти се правят упражнения, но наистина ли мислиш, че е удачно толкова много да се затормозяваш с тежести и глупости?
Ако иска да тича след внуците хаха

dinkog написа:Хубаво е, че на тези години ти се правят упражнения, но наистина ли мислиш, че е удачно толкова много да се затормозяваш с тежести и глупости?
balsam написа:Това, че си на 45, 50 или 60 години не означава, че не можеш да правиш упражнения, даже още по-добре ще се чувстваш. Аз съм към 50-те вече и сутрин си правя леки загрявки - тичане на място, подскоци, въртеливи движения с ръцете и краката. После съм бодра и тонизирана през целия ден.
Е, да, просто е обща картинка за много от нас, никой не използва градски транспорт, или междуградски, който много често си е по-евтин от колата,особено когато човек пътува сам. :) Ама това разхождане ... никой не го иска. :)lini_leni написа:Е, ако и до магазина, който е на две крачки или на 100 м ходим с колата, тогава няма защо да се сърдим на някой друг, че се чувстваме зле и обездвижени.
Bambaa написа:Възрастните хора като са по-свободни и повече наблягат на разходките. Ползват кола само за да отидат някъде по-далеч, от селото до града или от града до селото.
Назад към Фитнес и кардио активност
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта