Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот dessiblond » 16 Юни 2016, 10:57

След работа СПА-то върши отлична работа :smile: . Тогава повече отпуска от напрежението. Аз предпочитам тогава да ходя. През почивните дни и почивките сме заедно всички, вършим много неща заедно и не ми е удобно да отида на процедури, а другите да се забавляват без мен.
dessiblond

Мнениеот Tinki » 16 Юни 2016, 10:57

Да ходиш на море и там вместо на плаж, да ходиш на спа или пък да ходиш на двете по малко, не благодаря - това си е от двата стола на земята. Не можеш да усетиш хубаво нито едното . Морето си е за плаж, спато за останалото време през годината.
Tinki

Мнениеот Ваня Стойчева » 16 Юни 2016, 11:14

Виждам, че моето предложение доста ви е развълнувало. :) Всъщност с мъжа ми ходим на море за 2 седмици, после ходим на планина за още 10 дни.:) Та имам време определно и за спа и на морето. :) Не съм голям почитател на плажуването и не ми доставя огромно удоволствие да се пека на плажа, затова мисля повече да заложа на СПА, а децата да се радват на морето. За щерка ми е важно да има тен и да събира погледите на младежите, синът ми му е все тая, предпочита да пие бира с баща си, а мъжът ми.. е той като цяло не се вълнува особено какво се случва около него, стига някой да не закача дъщеричката му, та я следи с поглед като орел. :) Аз какво да правя, освен да се насладя на истинска почивка, докато те си играят на котка и мишка? :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Gorica23 » 16 Юни 2016, 16:18

Толкова работа имах тези дни, че не съм почивала събота и неделя, даже и по нощите работих...
Решила съм след работа да отида на масаж, да разтоваря натрупалото се напрежение.
Ваня Стойчева, много хубаво си го замислила, планина и море, така човек си почива най-добре. И аз не се пека на плажа, но обожавам шума на вълните, естествено под дебела сянка. :)
Gorica23

Мнениеот m0n4eto » 17 Юни 2016, 09:22

dessiblond написа:След работа СПА-то върши отлична работа :smile: . Тогава повече отпуска от напрежението. Аз предпочитам тогава да ходя. През почивните дни и почивките сме заедно всички, вършим много неща заедно и не ми е удобно да отида на процедури, а другите да се забавляват без мен.

споделям мнението ти. или спа или пък само на масаж,в средата на седмицата разтоварва много от напрежението и като дойде уикенда не ти се иска просто да го проспиваш, ами имаш сили да правиш много неща.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот franky » 17 Юни 2016, 09:37

Обикновено е така - след дългите работни дни събота и неделя само се излежаваме или наваксваме със съня, а на мен ми се иска да отидем на разходка или до някое близко приятно местенце.
franky

Мнениеот nefertiti » 20 Юни 2016, 10:41

За съжаление, ежедневието на повечето хора е толкова напрегнато, че се по-трудно се намира време за ей така, да се отпуснеш. И аз съм съгласна, че всяка възможност през седмицата, за отлепяне от грижи и напрежение си, е добре дошла.
nefertiti

Мнениеот annydance » 20 Юни 2016, 11:35

Да но ако ние не си открадваме по малко такова време или не се научим да го правим, няма кой заради нас да го стори. Трудно е , но не е невъзможно. Работата няма да избяга, трябва да се научим да балансираме иначе след време по най-неприятния начин ще усетим колко сме грешали като не сме го правили.
annydance

Мнениеот Pipilota » 20 Юни 2016, 12:20

franky написа:Обикновено е така - след дългите работни дни събота и неделя само се излежаваме или наваксваме със съня, а на мен ми се иска да отидем на разходка или до някое близко приятно местенце.

Ами, изобщо нямам такава възможност, за мен събота и неделя са най-натоварените дни. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Neven498 » 20 Юни 2016, 12:24

Според мен това, за което си говорим тук, си е точно един от начините най-бързо човек да се презареди. Едно ходене на масаж или спа разтоварва за дни наред. И заради промяната на обстановката, и заради ароматите, и заради атмосферата по тези места...
Аватар
Neven498

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми