roksana написа:Винаги ги казват границите от 8 до 10 часа, защото при всеки е индивидуално. Моето дете вече е на прага на пубертета, обича да си поспива и гледам да е легнал най-късно в 22-22,30 ч., за да може да стане сутринта, че голямо сърдене пада като го будя
.
Rali_hr написа:roksana написа:Винаги ги казват границите от 8 до 10 часа, защото при всеки е индивидуално. Моето дете вече е на прага на пубертета, обича да си поспива и гледам да е легнал най-късно в 22-22,30 ч., за да може да стане сутринта, че голямо сърдене пада като го будя
.
Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)
belleville написа:Rali_hr написа:Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)
Зимата си се затоплил и като си представиш, че трябва да ставаш в тоя студ как да ти се става? То на нас не ни се става, камо ли на децата!
Rali_hr написа:belleville написа:Rali_hr написа:Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)
Зимата си се затоплил и като си представиш, че трябва да ставаш в тоя студ как да ти се става? То на нас не ни се става, камо ли на децата!
Точно, обаче да ти кажа напоследък толкова трудно ставам, че днес точно си мислих, дали през зимата не ми беше по-добре, Сякаш сега съм по-изморена, може би защото правим все повече неща вечер.
kauda написа:Rali_hr написа:Точно, обаче да ти кажа напоследък толкова трудно ставам, че днес точно си мислих, дали през зимата не ми беше по-добре, Сякаш сега съм по-изморена, може би защото правим все повече неща вечер.
Сега излизате повече, хабите повече енергия и разбира се спинкате повече, аз също се изморявам лятото в пъти повече. :))
mimeto90 написа:Лятото е по-свободен режима. По-късно се ляга, по-късно се става. И се събират 9-10 часа за по-поспаливите, иначе пак са 8 часа за по-ранобудните. Жегата също изморява.
rabotnata pchela написа:С малкия сме всяка вечер навън, до късно.Прибираме се, вечеряме, къпем се и си лягаме не по-рано от 23;30, а сутринта в 6;30 ставаме.
Не мисля, че му стигат 7 часа сън, но толкова има на разположение, изборът не е труден - или спане , или забавления.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта