От колко часа нощен сън имат нужда децата, а вашето колко спи?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: От колко часа нощен сън имат нужда децата, а вашето колко спи?

Мнениеот roksana » 21 Юни 2016, 12:57

Винаги ги казват границите от 8 до 10 часа, защото при всеки е индивидуално :smile: . Моето дете вече е на прага на пубертета, обича да си поспива и гледам да е легнал най-късно в 22-22,30 ч., за да може да стане сутринта, че голямо сърдене пада като го будя :mrgreen: .
roksana

Мнениеот Rali_hr » 21 Юни 2016, 14:04

roksana написа:Винаги ги казват границите от 8 до 10 часа, защото при всеки е индивидуално :smile: . Моето дете вече е на прага на пубертета, обича да си поспива и гледам да е легнал най-късно в 22-22,30 ч., за да може да стане сутринта, че голямо сърдене пада като го будя :mrgreen: .

Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот belleville » 22 Юни 2016, 16:46

Rali_hr написа:
roksana написа:Винаги ги казват границите от 8 до 10 часа, защото при всеки е индивидуално :smile: . Моето дете вече е на прага на пубертета, обича да си поспива и гледам да е легнал най-късно в 22-22,30 ч., за да може да стане сутринта, че голямо сърдене пада като го будя :mrgreen: .

Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)

Зимата си се затоплил и като си представиш, че трябва да ставаш в тоя студ как да ти се става :lol: ? То на нас не ни се става, камо ли на децата!
belleville

Мнениеот Rali_hr » 05 Юли 2016, 14:58

belleville написа:
Rali_hr написа:Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)

Зимата си се затоплил и като си представиш, че трябва да ставаш в тоя студ как да ти се става :lol: ? То на нас не ни се става, камо ли на децата!

Точно, обаче да ти кажа напоследък толкова трудно ставам, че днес точно си мислих, дали през зимата не ми беше по-добре, Сякаш сега съм по-изморена, може би защото правим все повече неща вечер.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kauda » 08 Юли 2016, 15:39

Rali_hr написа:
belleville написа:
Rali_hr написа:Особено зимата много им липсва сън на децата и не им стига, лятото като че ли по-лесно се събужда човек, дори и да си е легнал по-късно, докато зимата не е така. :)

Точно, обаче да ти кажа напоследък толкова трудно ставам, че днес точно си мислих, дали през зимата не ми беше по-добре, Сякаш сега съм по-изморена, може би защото правим все повече неща вечер.

Сега излизате повече, хабите повече енергия и разбира се спинкате повече, аз също се изморявам лятото в пъти повече. :))
Аватар
kauda

Мнениеот Rali_hr » 21 Юли 2016, 15:38

kauda написа:
Rali_hr написа:Точно, обаче да ти кажа напоследък толкова трудно ставам, че днес точно си мислих, дали през зимата не ми беше по-добре, Сякаш сега съм по-изморена, може би защото правим все повече неща вечер.

Сега излизате повече, хабите повече енергия и разбира се спинкате повече, аз също се изморявам лятото в пъти повече. :))

Може и да си права, защото послдените дни не излизат и после спят до 8 сутринта.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот mimeto90 » 25 Юли 2016, 13:57

Лятото е по-свободен режима. По-късно се ляга, по-късно се става. И се събират 9-10 часа за по-поспаливите, иначе пак са 8 часа за по-ранобудните. Жегата също изморява.
mimeto90

Мнениеот S_Milenska » 25 Юли 2016, 14:10

mimeto90 написа:Лятото е по-свободен режима. По-късно се ляга, по-късно се става. И се събират 9-10 часа за по-поспаливите, иначе пак са 8 часа за по-ранобудните. Жегата също изморява.

Лятото играят повече навън, докато зимата не е така, лятото всички сме постоянно навън и се прибираме късно, а зимата в 9-10ч вече си лягаме :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Юли 2016, 16:05

С малкия сме всяка вечер навън, до късно. :grin: Прибираме се, вечеряме, къпем се и си лягаме не по-рано от 23;30, а сутринта в 6;30 ставаме. :mrgreen: Не мисля, че му стигат 7 часа сън, но толкова има на разположение, изборът не е труден - или спане , или забавления.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот zagrijena » 27 Юли 2016, 12:07

rabotnata pchela написа:С малкия сме всяка вечер навън, до късно. :grin: Прибираме се, вечеряме, къпем се и си лягаме не по-рано от 23;30, а сутринта в 6;30 ставаме. :mrgreen: Не мисля, че му стигат 7 часа сън, но толкова има на разположение, изборът не е труден - или спане , или забавления.

Той щом не се оплаква и не мрънка, значи му стигат тия часове :smile: . Моят син ставаше много раздразнителен, когато беше недоспал.
zagrijena

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети