Как да запазим за по-дълго краката си гладки след бръснене?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как да запазим за по-дълго краката си гладки след бръснене?

Мнениеот Harmony » 23 Юни 2016, 18:13

rabotnata pchela написа:
annydance написа:Не знам доколко са ефективни тия кремове, депилиращите. По-добри ли са от бръсненето?

Същата работа е, пак порастват толкова бързо, аз преди ползвах. Има си удобството, защото не се бръснеш и няма риск да се порежеш, но растат също толкова бързо. :) А и е тъпо, че 20 минути стоиш само с намазани крака и чакаш. :)

Не изгарят ли кожата депилиращите кремове или се бъркам? Едно от дразнещите неща при бръсненето е, че бързо се захабява ножчето и тогава много лесно се порязваш, защото повече натискаш. Целите ми крака са в неприятни точки и петна .
Аватар
Harmony

Мнениеот Snejna » 24 Юни 2016, 12:07

Harmony написа:
rabotnata pchela написа:
annydance написа:Не знам доколко са ефективни тия кремове, депилиращите. По-добри ли са от бръсненето?

Същата работа е, пак порастват толкова бързо, аз преди ползвах. Има си удобството, защото не се бръснеш и няма риск да се порежеш, но растат също толкова бързо. :) А и е тъпо, че 20 минути стоиш само с намазани крака и чакаш. :)

Не изгарят ли кожата депилиращите кремове или се бъркам? Едно от дразнещите неща при бръсненето е, че бързо се захабява ножчето и тогава много лесно се порязваш, защото повече натискаш. Целите ми крака са в неприятни точки и петна .

Точките нали стават когато се скубят краката и се зачервят на местата на дупките, при бръсненето това е готиното, че краката изглеждат гладки и го няма точно това с точките. Не знам как ти се получават при бръснене. :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Pipilota » 28 Юни 2016, 10:52

И на мен краката ми стават в точки, когато ги скубя, после растат трудно, стават адски грозни, когато порастват косъмчетата, изобщо гнусна работа. Затова се доверявам само на бръснача за краката през лятото, като се виждат не мога да си позволя да не са гладки, а те като са оскубани са и неравни, на едни като топчеца, косъмчета се виждат подкожни, грозна история. Сега първо минавам с ексфолираща гъба и след това бръсна, така максимално избутвам косъмчетата.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот zheleva212 » 28 Юни 2016, 12:46

Ако косъмът е дебел и по-твърд, и при бръсненето се получават неприятни неща. На мен също ми се получава някой път под кожата да стои косъма.
zheleva212

Предишна

Назад към Козметика и грим