Krum написа:да, обичам да виждам възрастни хора с червен конец, толкова е сладко!
Смешна история от където и да го погледнеш, уроките са измислила просто

Krum написа:да, обичам да виждам възрастни хора с червен конец, толкова е сладко!
Cuddy написа:Това с червения конец не е само срещу урочасването заради хубост, а мисля, че пази и от завист към материални придобивки/положение/семейство.
Вкъщи имахме навика да ръсим със светена вода целия апартамент и да си мием лицата също със светена вода в критични моменти.
Lollipop написа:Cuddy написа:Това с червения конец не е само срещу урочасването заради хубост, а мисля, че пази и от завист към материални придобивки/положение/семейство.
Вкъщи имахме навика да ръсим със светена вода целия апартамент и да си мием лицата също със светена вода в критични моменти.
Добре, а ако някой който по нищо не привлича хубостта кое му урочасват?
tani05 написа:Здравейте!
Вярваме или не вярваме в уручасването, мненията са различни според разбиранията, но това не пречи на природните закони да се реализират. Като хора, носители на енергийни полета трябва да знаем, че сме отговорни за думите, мислите и делата си, тъй като те имат голяма сила върху живота ни. Когато човек е изпълнен с добро и светлина, злото бяга от него, тъй като то не може да се отрази в това, което може да го унищожи. Уручасването не е нищо друго освен черпене на енергия от биополето ви, като най-уязвими са малките деца, тъй като те все още нямат изграден щит срещу чужди вмешателства, в тях светлината е най-силна и поради тази причина в дълбока древност на болен човек често са оставяли малки деца в обкръжението му за бързо възстановяване. Колкото повече човек старее, толкова по-незащитен става и уязвим за външно въздействие, освен ако не практикува йога или друго учение за възстановяване на енергийния баланс. Уручасването е факт и може да доведе до тежки последици, ако не внимаваме с кого общуваме. Блокирайте негативните хора от живота си!
niya_mazova написа:Нямам спомен да са ме урочасвали, не съм изпитвала признаците. Сигурно не всички хора ги хваща, някои са по-чувствителни или лабилни и улавят там каквото улавят.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта