За урочасването - вярвате ли му?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: За урочасването - вярвате ли му?

Мнениеот Kaya » 07 Яну 2015, 15:06

Krum написа:да, обичам да виждам възрастни хора с червен конец, толкова е сладко! :lol:

Смешна история от където и да го погледнеш, уроките са измислила просто :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: За урочасването

Мнениеот Lollipop » 12 Яну 2015, 10:47

Cuddy написа:Това с червения конец не е само срещу урочасването заради хубост, а мисля, че пази и от завист към материални придобивки/положение/семейство.
Вкъщи имахме навика да ръсим със светена вода целия апартамент и да си мием лицата също със светена вода в критични моменти.

Добре, а ако някой който по нищо не привлича хубостта кое му урочасват? :roll:
Аватар
Lollipop

Re: За урочасването

Мнениеот Pipilota » 28 Юни 2016, 10:52

Lollipop написа:
Cuddy написа:Това с червения конец не е само срещу урочасването заради хубост, а мисля, че пази и от завист към материални придобивки/положение/семейство.
Вкъщи имахме навика да ръсим със светена вода целия апартамент и да си мием лицата също със светена вода в критични моменти.

Добре, а ако някой който по нищо не привлича хубостта кое му урочасват? :roll:

Пак като те погледнели с лоши очи, ставало :) Абе вярваш ли го - случва се. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот zheleva212 » 28 Юни 2016, 12:40

Злобните хора и тези, които ти мислят лошото, могат да урочасват. Трябва да се пазим от лошите очи. Като имаме хубави помисли, нищо не може да ни навреди.
zheleva212

Мнениеот ramimni » 31 Окт 2016, 14:54

Да си злобеят, ние пък напук ще им гледаме сеира :lol: . Злобарите са ясни, ами тези, които урочасват без да искат, защото и за такива съм чувала? Как ще урочасваш без да искаш? Не ми изглежда възможно. По-вероятно злобата има пръст в тази работа, но не си признават.
ramimni

Мнениеот Ginger » 04 Ное 2016, 13:04

И аз мисля, че не може да се урочасва без да искаш. Щом имаш лоши очи, значи имаш и лоши мисли. Едното провокира другото.
Ginger

Мнениеот tani05 » 08 Дек 2016, 13:13

Здравейте!
Вярваме или не вярваме в уручасването, мненията са различни според разбиранията, но това не пречи на природните закони да се реализират. Като хора, носители на енергийни полета трябва да знаем, че сме отговорни за думите, мислите и делата си, тъй като те имат голяма сила върху живота ни. Когато човек е изпълнен с добро и светлина, злото бяга от него, тъй като то не може да се отрази в това, което може да го унищожи. Уручасването не е нищо друго освен черпене на енергия от биополето ви, като най-уязвими са малките деца, тъй като те все още нямат изграден щит срещу чужди вмешателства, в тях светлината е най-силна и поради тази причина в дълбока древност на болен човек често са оставяли малки деца в обкръжението му за бързо възстановяване. Колкото повече човек старее, толкова по-незащитен става и уязвим за външно въздействие, освен ако не практикува йога или друго учение за възстановяване на енергийния баланс. Уручасването е факт и може да доведе до тежки последици, ако не внимаваме с кого общуваме. Блокирайте негативните хора от живота си!
tani05

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Дек 2016, 13:20

tani05 написа:Здравейте!
Вярваме или не вярваме в уручасването, мненията са различни според разбиранията, но това не пречи на природните закони да се реализират. Като хора, носители на енергийни полета трябва да знаем, че сме отговорни за думите, мислите и делата си, тъй като те имат голяма сила върху живота ни. Когато човек е изпълнен с добро и светлина, злото бяга от него, тъй като то не може да се отрази в това, което може да го унищожи. Уручасването не е нищо друго освен черпене на енергия от биополето ви, като най-уязвими са малките деца, тъй като те все още нямат изграден щит срещу чужди вмешателства, в тях светлината е най-силна и поради тази причина в дълбока древност на болен човек често са оставяли малки деца в обкръжението му за бързо възстановяване. Колкото повече човек старее, толкова по-незащитен става и уязвим за външно въздействие, освен ако не практикува йога или друго учение за възстановяване на енергийния баланс. Уручасването е факт и може да доведе до тежки последици, ако не внимаваме с кого общуваме. Блокирайте негативните хора от живота си!

Не ме разбирай погрешно, но защо все на едни и същи хора им урочасват децата, все на тея, които много вярват в това. Не спи, има температура, болно и повръща, ама н еуроки било. Пребаят му и легна и заспи, леят му куршум и му минава. ;) Не го разбирам това. Според мен е оправдание за твоето безсилие, а не, че някой магически прави ''алабала'' с теб. Не отричам, че може да има нещо, не ми пречи кой в какво вярва, ама просто си разсъждавам тука... :bouncymulticolor:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот niya_mazova » 08 Дек 2016, 16:25

Нямам спомен да са ме урочасвали, не съм изпитвала признаците. Сигурно не всички хора ги хваща, някои са по-чувствителни или лабилни и улавят там каквото улавят.
niya_mazova

Мнениеот Elica » 08 Дек 2016, 16:27

niya_mazova написа:Нямам спомен да са ме урочасвали, не съм изпитвала признаците. Сигурно не всички хора ги хваща, някои са по-чувствителни или лабилни и улавят там каквото улавят.

Моя пряителка все говореше, че е урочана, все и беше лошо, все и беше смотано, все глава я болеше, детето й все било урочасано, чудо. Друга с готино общително хубаво дете изобщо не го хванаха уроки, нито нея, нито детето, хората си живеят нормално. Според мен е до самовнушение. Боли ме нещо главата днеска, преяла съм, чакай да се обадя да ми баят и хоп - мина ми. :lol:
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси