За урочасването - вярвате ли му?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

За урочасването - вярвате ли му?

Мнениеот Charlotte » 03 Яну 2012, 16:28

Съществува ли урочасването, вярвате ли в него или сте на принципа- щом не вярвам в урочасването, няма начин да ме сполети.

Аз вярвам, че има хора с по-особена сила в очите. Като прекарам известно време с тях и се чувствам напълно изтощена. Понякога се е стигало до силно главоболие и гадене.

Наблюдавам хората и виждам, че много си връзват червени кончета по ръцете. Но това по-скоро ми се струва, че се превърна като част от модата- видиш ли, аз съм толкова красива, че имам нужда от конче, за да не ме урочасват. :lol:

Та червено конче не съм си вързала, но като усетя лошата енергия и бързам да си измия очите с вода и гася три клечки кибрит!

Какво правите вие в подобни ситуации?

:arrow: Урочасване със стар хляб върху колата
:arrow: https://blog.framar.bg
Аватар
Charlotte

Re: За урочасването

Мнениеот tweety » 03 Яну 2012, 16:35

Charlotte написа:Съществува ли урочасването, вярвате ли в него или сте на принципа- щом не вярвам в урочасването, няма начин да ме сполети.

Аз вярвам, че има хора с по-особена сила в очите. Като прекарам известно време с тях и се чувствам напълно изтощена. Понякога се е стигало до силно главоболие и гадене.

Наблюдавам хората и виждам, че много си връзват червени кончета по ръцете. Но това по-скоро ми се струва, че се превърна като част от модата- видиш ли, аз съм толкова красива, че имам нужда от конче, за да не ме урочасват. :lol:

Та червено конче не съм си вързала, но като усетя лошата енергия и бързам да си измия очите с вода и гася три клечки кибрит!

Какво правите вие в подобни ситуации?

Не мисля, че урочасването е до очите. Има хора, които те натоварват с негативна енергия, тогава нищо не помага дори да се правиш на глух. :lol: :lol:
tweety

Мнениеот Charlotte » 03 Яну 2012, 17:51

Ами аз съм си правила експерименти с една приятелка на майка ми, която ме урочасваше. Отбягвам погледа и, като разговарям с нея не я гледам в очите. След срещата ни се чувствам по-добре, отколкото ако го правя. Когато ми се налага да отида в къщата и, усещам едно постоянно замайване :x Може да звучи насмешливо, обаче в действителност е много неприятно чувство.
Аватар
Charlotte

Мнениеот pasta » 03 Яну 2012, 19:29

Вчрвам, че има хора които носят отрицателна енергия.....
pasta

Мнениеот Cuddy » 04 Яну 2012, 12:40

Това с червения конец не е само срещу урочасването заради хубост, а мисля, че пази и от завист към материални придобивки/положение/семейство.
Вкъщи имахме навика да ръсим със светена вода целия апартамент и да си мием лицата също със светена вода в критични моменти.
Cuddy

Мнениеот valiart » 04 Яну 2012, 21:26

Бабини не бабини девитини, но помагат и не е зле всеки да си прави по някоя защита против уроки :!:
Аватар
valiart

Мнениеот borisov87 » 04 Яну 2013, 14:43

Да вярвам в урочасването и злобата на хората, даже скоро мисля да си вържа червено конче и да купя от някъде това око ли как му се вика синьото дето също се слага на ръката
borisov87

Мнениеот Siss » 04 Яну 2013, 14:49

Да вярваш в тези работи значи да допускаш отрицателната енергия от тях да ти влияе...Аз не вярвам, но със сигурност има хора, които са енергийни вампири или т.нар. хора със зли очи...Важното е да не ги допускаме близо до нас.
Siss

Мнениеот borisov87 » 04 Яну 2013, 14:53

Siss вярвам защото виждам че когато седна с отрицателни така да ги нарека хора смисъл по злобни и т.н аз самият се инзаервям , когато съм с положително настроени хора и аз се чувствам добре, нз явно просто приемам негативната енергия на хората
borisov87

Мнениеот ninars » 04 Яну 2013, 15:50

Затова моят съвет е ЕЛИМИНИРАЙ ГИ! Ако не им обръщаш внимание, те не могат да изчерпят енергия от теб.
ninars

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси