За и против обезкосмяването на триъгълника!

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: За и против обезкосмяването на триъгълника!

Мнениеот Elica » 23 Мар 2016, 14:52

black написа:Харесвам жени, които се поддържат и в това отношение. Много обичам оралната любов и както аз се стремя да съм изряден, така държа и партньорката ми да е такава.

Какво значи поддържат? Да нямат никакви косми или да имат интимна прическа? Двете неща са коренно различни.
Аватар
Elica

Мнениеот pavleta » 24 Мар 2016, 11:46

Elica написа:
black написа:Харесвам жени, които се поддържат и в това отношение. Много обичам оралната любов и както аз се стремя да съм изряден, така държа и партньорката ми да е такава.

Какво значи поддържат? Да нямат никакви косми или да имат интимна прическа? Двете неща са коренно различни.

Ми то и двете си е поддръжка :mrgreen: . Нали не го е оставил/а да растат на самотек, а го обработва по някакъв начин :mrgreen:
pavleta

Мнениеот Andrey » 24 Мар 2016, 13:10

Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа. :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 24 Мар 2016, 16:13

Andrey написа:Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа. :lol:
Точно. Същото важи и за мъжете, а и при тях е дори от естетична гледна точка по-добре, защото така пениса изглежда по-голям и им се гали повече самочувствието. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот fairy » 31 Мар 2016, 10:17

Mon_ton написа:
Andrey написа:Аз съм твърдо за обезкосмяването. Не става както казва колегата да прайш орална любов и да те гъделичкат косми в носа. :lol:
Точно. Същото важи и за мъжете, а и при тях е дори от естетична гледна точка по-добре, защото така пениса изглежда по-голям и им се гали повече самочувствието. :mrgreen:

Ти с тази реплика сега ще накараш мъжете да се бръснат и ще направиш услуга на много жени :lol: .
fairy

Мнениеот Andrey » 30 Юни 2016, 13:20

fairy написа:
Mon_ton написа:

Ти с тази реплика сега ще накараш мъжете да се бръснат и ще направиш услуга на много жени :lol: .

Ми то което си е истина, истина си е. :) Ама си мисля, че като искаме и ние орални ласки не върви да им завързваме там разни.. неща насреща да не могат дъх да си поемат. ;) Редно е да няма, или поне да са прилично подкастрени. Пък за жените няма кво да говорим, наличието на много косми е лошо. Добре оформена прическа е друго.
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 30 Юни 2016, 13:41

Да ви кажа, аз съм на 45 години и "по мое време" не се обезкосмявахме толкова, колкото и сега - т.е. напълно. А и мъжете се възбуждат жената да има някакво окосмение.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот mix_twix » 01 Юли 2016, 10:21

Kremiliya написа:Да ви кажа, аз съм на 45 години и "по мое време" не се обезкосмявахме толкова, колкото и сега - т.е. напълно. А и мъжете се възбуждат жената да има някакво окосмение.

Зависи. Обаче от опита ми с жени по света, мога да кажа, че главно тук много държат на "нула номер", жените по другите места си оставят някакво окосмение, което добре оформено е супер секси.
Аватар
mix_twix

Мнениеот lini_leni » 01 Юли 2016, 11:31

Аз веднъж бях решила изцяло да премахна окосмението. В началото много странно ми беше, чувствах се като гол охлюв :oops: :lol: , но после свикнах. След известно време пак си го върнах, че ми омръзна постоянно да се поддържам.
lini_leni

Мнениеот Локумът » 01 Юли 2016, 11:59

Зависи кво е окосмението, за което говорите. Ако е гора, ама не голяма - стил Средна гора, пак е много. Ако е малък оазис бива. :)
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота