Защо не ходиш на лекар??Lollipop написа:Аз съм същата, все чакам да ми мине от само себе си, но то не всеки път се случва, за съжаление.
Защо не ходиш на лекар??Lollipop написа:Аз съм същата, все чакам да ми мине от само себе си, но то не всеки път се случва, за съжаление.
Lollipop написа:Аз съм същата, все чакам да ми мине от само себе си, но то не всеки път се случва, за съжаление. :(
Nightmare написа:На мен добре, че не ми се налага да ходя често по доктори. Но усетя ли нещо, че не е наред, веднага отивам. И това не наред трябва да е нещо наистина сериозно. За настинки и грипове хич и не отивам, знам какво ще ми изпишат.
marsu написа:Nightmare написа:На мен добре, че не ми се налага да ходя често по доктори. Но усетя ли нещо, че не е наред, веднага отивам. И това не наред трябва да е нещо наистина сериозно. За настинки и грипове хич и не отивам, знам какво ще ми изпишат.
Не знам от къде знаеш с тези грипове последните години, като се лекуват по-специфично. Важното е поне да се обръща внимание и на повече гинекологични проблеми, които често пренебрегваме.
penelopa написа:Не мисля, че гинекологичните прегледи толкова ги пренебрегваме, колкото тези на гърдите. По-рядко се проверяваме за бучки, неравности и подобни по тях.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта