Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
За сериозни неща не бих се доверила изобщо, но може би нещо от типа на главоболие, може наистина да са уроки, въпреки че съм много скептична. Нали знаете, казват, че някои хора не ги хващат такива неща, защото не вярват в тях
Глупости, екстрасенс! МИсля, че сме далеч от шаманските години, нали? Чувала съм за какви ли не случаи, вместо да се лекуват хората ходят при такива и накрая се влошават зверски и лечението е невъзможно!
Pipilota написа:Разбира се, че не, какви са тези неща?! Това е немарливост, времената, когато вярвахме на такива неща са далеч в миналото!
Това е дори и простотия, как пък екстрасенс ще те лекува, четох скоро някъде за неща написани от лекари имаше случаи в които човек си беше докарал рак щото в началото не отишъл на лекар където трябва ами на екстрасенс.
Може би, за да си помогна с душевно успокоение в комбинация с традиционната медицина, но само на екстрасенс в никакъв случай. Повечето са шарлатани според мен.
Не се доверявам на такива неща, но смятам, че има хора със способности, които наистина могат да помагат. За лечение първо бих потърсила лекар, не бих тръгнала по врачки, баячки и екстрасенси. Веднъж съм ходила на чекръкчия, но това е съвсем различно, той не ти гадае или познава. Бях паднала от колело и ми намести костите на ръцете. Много ме болеше, но като ги намести болката изчезна.