qproin написа:Повечето хора може би се успокояват по този начин, това е като да носиш червен конец или син камък. За леенето на куршум съм чувала, че помага, на мен лично не ми помогна. Но преди няколко години имах ужасно главоболие, бях пила много лекарства и нищо не оправяше нещата. Тогава една баба поиска да ми бае.Аз го приех с насмешка, но се съгласих- започна да мърмори нещо и да ми прави разни кръгове по лицето, след това започнаха да капят едри сълзи от очите й. Каза, че съм събрала много негативна енергия. И да си призная главата спря да ме боли. Но като цяло не вярвам на тези неща.
qproin написа:Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.
Forman написа:qproin написа:Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.
Не ти ли се струва странно ходжа да ти каже да си осветиш икона. Та нали знаеш кои са ходжите, това са мюсюлмани, които са били в Мека. И защо икона, та те не вярват в Христос?
Forman написа:qproin написа:Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.
Не ти ли се струва странно ходжа да ти каже да си осветиш икона. Та нали знаеш кои са ходжите, това са мюсюлмани, които са били в Мека. И защо икона, та те не вярват в Христос?
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта