Бихте ли поверили лечението си на екстрасенс?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Бихте ли поверили лечението си на екстрасенс?

Мнениеот Golfie » 10 Ное 2011, 00:21

Много хора го правят, декларирайки недоверие към официалната медицина. Случвало ли ви се е?
Golfie

Re: Бихте ли поверили лечението си на екстрасенс?

Мнениеот valiart » 10 Ное 2011, 01:07

Под "екстрасенс" влизат ли баячките? Наскоро чух от мой познат, че ходил при баячка, която му ляла куршум. Каза, че се почувствал добре. Ходил 2-3 пъти, помислих, че баячката иска пари, но ставаше въпрос за някаква смешна сума. Взела му 2 ЛЕВА :!: :?: Важното в случая, че човека се успокои от преживяния стрес. Аз лично не съм посещавала а и нямам желание.
Аватар
valiart

Мнениеот qproin » 11 Ное 2011, 14:34

Повечето хора може би се успокояват по този начин, това е като да носиш червен конец или син камък. За леенето на куршум съм чувала, че помага, на мен лично не ми помогна. Но преди няколко години имах ужасно главоболие, бях пила много лекарства и нищо не оправяше нещата. Тогава една баба поиска да ми бае.Аз го приех с насмешка, но се съгласих- започна да мърмори нещо и да ми прави разни кръгове по лицето, след това започнаха да капят едри сълзи от очите й. Каза, че съм събрала много негативна енергия. И да си призная главата спря да ме боли. Но като цяло не вярвам на тези неща.
qproin

Мнениеот valiart » 11 Ное 2011, 18:47

Наскоро един познат, ходи на чакръкчия. Беше си изкълчил крака при тренировка. Емиии...оправи се на секундата. Преди беше ходил за гърлото, дръпнал му ушите дядото и нашия човек пак готов оздравял. Направо нямам думи :!:
Аватар
valiart

Мнениеот зозо » 17 Ное 2011, 12:39

Не не бих оставила здравето си в ръцете на тези хора. Смятам, че в Б-я има много добри специалисти, на които мога да се доверя. Освен това подобен тип хора - гледачки и екстрасенси ми се виждат крайно подозрителни.
Аватар
зозо

Мнениеот tweety » 17 Ное 2011, 12:58

qproin написа:Повечето хора може би се успокояват по този начин, това е като да носиш червен конец или син камък. За леенето на куршум съм чувала, че помага, на мен лично не ми помогна. Но преди няколко години имах ужасно главоболие, бях пила много лекарства и нищо не оправяше нещата. Тогава една баба поиска да ми бае.Аз го приех с насмешка, но се съгласих- започна да мърмори нещо и да ми прави разни кръгове по лицето, след това започнаха да капят едри сълзи от очите й. Каза, че съм събрала много негативна енергия. И да си призная главата спря да ме боли. Но като цяло не вярвам на тези неща.

И аз не го вярвах това докато не ми се наложи да се обадя на баячка. Детето ми започна да плаче една нощ без причина и да повръща. Беше на няколко месеца. След като повърна всичко, което беше изяла от сутринта до вечерта заспа. Побързах да се обадя за съвет на майка ми, която се обади да нейна колежка баячка.Жената и каза, че имала уроки от жена със зелени очи. След баянето детето спа спокойно цялата нощ. Няколко пъти ми се е налагало да се обаждам след тази случка и винаги се е оправяла след баянето. Аз съм млад човек и много не вярвах на тези бабини деветини, но се оказа, че са ефикасни. А що се отнася до екстрасенси съм слушала какви ли не глупости: едни са карали " пациентите " си да уринират в тава, други са им мачкали ушите в продължение на часове срещу безплодие и какво ли не. Струва ми не нелепо!
tweety

Мнениеот qproin » 23 Ное 2011, 16:34

Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.
qproin

Мнениеот Forman » 23 Ное 2011, 17:06

qproin написа:Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.

Не ти ли се струва странно ходжа да ти каже да си осветиш икона. Та нали знаеш кои са ходжите, това са мюсюлмани, които са били в Мека. И защо икона, та те не вярват в Христос?
Аватар
Forman

Мнениеот valiart » 23 Ное 2011, 17:42

Forman написа:
qproin написа:Съпругът на една приятелка беше изпаднал в много тежко здравословно състояние- големи болки в главата, виене на свят, халюцинации....не беше добре човека. Беше започнал да се сбогува дори с роднините си. Обиколиха лекарите в цяла България и никой не виждаше проблем- изследвания, скенер на главата, какво ли не, но той не се оправяше. Отишли при някакъв ходжа и той казал да идат в манастир и да осветят някаква икона.....и след като го направили той се оправил. Тази история ми звучеше страшно безумно, но жената ми е близка и не виждам причина да ме лъже.

Не ти ли се струва странно ходжа да ти каже да си осветиш икона. Та нали знаеш кои са ходжите, това са мюсюлмани, които са били в Мека. И защо икона, та те не вярват в Христос?

хммм, странно е това наистина, ама да не ти се случва...
Аватар
valiart

Мнениеот qproin » 23 Ное 2011, 17:47

Forman написа:

Просто разказвам случката, не съм се задълбавала в религиозните символи, но като се замисля сигурно имате право....може да не е бил Ходжа, а някакъв друг гадател...знам ли?!
qproin

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси