Виртуална изневяра – счита ли се?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Имплант сигнализира за изневяра?

Мнениеот Jully » 12 Юли 2016, 16:59

Никога не бих помолила половинката си да си сложи нещо подобно, чрез което да му се подигравам един вид и да демонстрирам, че не му нямам доверие. А ако вие самите бивате подложени на това, мъжът ви да ви каже сложи си имплант, то какво става?!
Аватар
Jully

Мнениеот zagrijena » 12 Юли 2016, 17:05

Една двойка, ако реши взаимно да си сложи такива импланти, това да е тяхното взаимно доказателство за доверие и техния начин да покажат любовта си. Аз не бих си сложила, но е изкушаващо за отсрещната страна да има :mrgreen: . Особено ако са преминали през подобна криза в отношенията.
zagrijena

Мнениеот red_eyes » 13 Юли 2016, 09:19

Нищо чуждо не слагам в тялото си, ако ще каквото ще да става :evil: ! Това е пълна глупост, все едно да държиш някого на каишка. Имам чувството, че чрез технологиите започват да контролират все повече хората, а не да им служат и да са им в помощ.
Аватар
red_eyes

Мнениеот roksana » 13 Юли 2016, 10:23

Представям си и поставянето на такъв имплант да залегне в предбрачните договори. Като искат да се подсигуряват някои, да го правят докрай :mrgreen: . А за спасяване на брак по този начин ми се струва доста пресилено. Един брак може да се разпадне по много причини.
roksana

Мнениеот Rali_hr » 13 Юли 2016, 10:59

Ако може да се глътне и така да се активира съм навита, слагам на мъжа ми и го гледам кога дига самолета. :mrgreen:
Като махна шегата, никога не бих направила такова нещо, просто е малоумно. :roll: Точно както казаха, да си държиш някой на каишка. Не разбирам що би обичал някой, след като ще се гавриш по такъв начин с него и с любовта ви.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот YoLindi » 13 Юли 2016, 13:04

Възприемам го все едно някоя жена знае, че мъжа й е някакъв сексманиак и постоянно мисли как да й изневери и поставянето на такъв имплант ще го озаптява.
YoLindi

Мнениеот Krum » 13 Юли 2016, 13:09

Въпреки че са ми изнерверявали, не бих предложил на някоя жена да си сложи такъв имплант, за да съм сигурен, че няма да го прави. И после като скъсаме, аз и казвам "прати твоя нов приятел да му дам приложението.."
Аватар
Krum

Мнениеот Andrey » 13 Юли 2016, 14:51

Това е страшна работа, начи слагаш си имплант на себе си и на жената. ;) И ако единия имплант бачка, а другия - не, значи кръшка!
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 13 Юли 2016, 16:16

За мен също е обидно и аз не бих си сложила. Макар че като четох една статия, от Епъл твърдят, че всъщност, ако партньорът ти откаже такъв имплант, то това означава, че би трябвало тогава да се замислиш дали искаш да бъдеш с този човек. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот penny » 14 Юли 2016, 11:11

Mon_ton написа:За мен също е обидно и аз не бих си сложила. Макар че като четох една статия, от Епъл твърдят, че всъщност, ако партньорът ти откаже такъв имплант, то това означава, че би трябвало тогава да се замислиш дали искаш да бъдеш с този човек. :mrgreen:

Това намирисва на изнудване и на ограничено мислине. Ако някой откаже, това не означава, че не иска да си сложи, защото има намерение да изневерява. Много повърхностно и детинско ще ми изглежда една такава реакция - не искам да си сложа - ами чао тогава, не ставаш!
penny

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми