Успешните хранителни добавки за отслабване: Мит или реалност?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: ЛИКУИД ОФ - помага ли за отслабване?

Мнениеот niya_mazova » 29 Юни 2016, 13:05

svetlozara написа:Все пак този продукт е по-скоро деуретичен или иначе казано отводняващ. Има ефект, ако задържаните килограми са от вода и на така наречения воден целулит. :)

Как разбираш, че имаш подобно нещо, за да вземеш мерки?
niya_mazova

Здравословно отслабване със Slimcut

Мнениеот slimcutbg » 06 Юли 2016, 11:51

Здравейте, искаме да ви представим нов за нашия пазар продукт от серията хранителни добавки, подпомагащи контролирането на теглото и процеса на отслабването.

Ако целта ви е да контролирате или намалите теглото си и да живеете по-здравословно, да се чувствате енергични и изпълнени с живот, продуктите от серията Slimcut са подходящ партньор за вас

Програмата Slimcut е разработена на базата на 4 лесни стъпки, които се фокусират върху конкретни проблеми — оптимизиране на теглото, изгаряне на мазнините по време на тренировка, пречистване на организма от задържаната излишна вода и запазване на постигнатите резултати. Продуктите подпомагат храносмилането, стимулират изгарянето на мазнините и повишават тонуса и енергията ви.

Slimcut действа в синхрон с вашите усилия, без да причинява ненужен стрес. Съставките му са натурални, без ГМО, глутен или желатин, и са подходящи за вегетарианци и хора с лактозна непоносимост. Продуктите от гамата на Slimcut са богати на полифеноли, антиоксиданти и натурални екстракти с доказан ефект върху намаляването на теглото и размера на талията/ханша. С тях ще изпитвате по-дълго усещане за ситост, и можете да избегнете гладните пристъпи и да ограничите приема на нездравословни храни.

В съчетание с подходящи тренировки, това е удобен и здравословен начин да управлявате теглото си. Не забравяйте, че балансирана диета и спорт са задължителни изисквание за постигане на вашите резултати. Slimcut подпомага усилията ви и засилва ефекта им.

Изображение

Slimcut Dietstar е хранителна добавка под формата на капсули, която пиете в продължение на 30 дни. Тя подпомага храносмилането и намалява абсорбцията на мазнини от вашия организъм.

Slimcut Drainer Drink - разтворима напитка под формата на сашета. Разтворени в литър вода, те помагат за изчистването на излишната вода от организма. Може да консумирате дрениращата напитка, когато се появи апетит за сладки храни и между храненията.

Slimcut Fat Burner Drink е перфектен партньор за вашите тренировки. Разтворете едно саше в чаша вода и консумирайте преди физически активности - аеробика, фитнес, каране на колело, тичане в парка. Напитката подпомага изгарянето на мазнините и съдържа качествен L-carnitine.

Slimcut Weight Management е продукт, който се бори с йо-йо ефекта. Капсулите помагат да задържите постигнатите резултати, зареждат ви с енергия и ускоряват метаболизма. Този продукт можете да пиете след като сте минали 30-дневния курс на Slimcut Dietstar или друга програма за намаляване на теглото. Няма ограничение за продължителността - ако почувствате нужда, може да го приемате отново.

Всички продукти са изготвени от качествени натурални съставки. Ако имате съмнения относно съвместимостта им с други лекарствени средства или хранителни добавки, които консумирате, посъветвайте се с вашия лекар.

Повече информация за активните съставки и препоръчителни тренировъчни програми може да намерите на нашия сайт.

Ние сме насреща - ако имате въпроси относно серията Slimcut, ще ви отговорим тук в кратък срок.

Лек и енергичен ден от екипа на Slimcut България! http://www.slimcut.bg
slimcutbg

Re: Коя е най-ефективната добавка за отслабване? Споделете опит!

Мнениеот IvetaBorisova » 13 Юли 2016, 15:15

Лично аз съм на мнение, че няма нищо по ефикасно от една добра тренировка и балансиран хранителен режим, но честно казано съм прибягвала и до хранителни добавки като l carnitin, fat burner и останах най-доволна от този продукт. Не, че съм отслабнала както го описват в рекламите, седя си и нищо не правя и като, че ли с вълшебна пръчка всичко моментално изчезва, а като давах всичко от себе си и резултата дойде на лице.
IvetaBorisova

Re: Хранителните добавки - какви са те?

Мнениеот puhcheto » 15 Юли 2016, 14:13

Най-доброто за децата е да приемат възможно най-разнообразната храна и няма да имат нужда от добавки. От такива имат нужда хронично болни деца или на специален режим като болни от диабет или с алергии, деца, които не приемат разнообразна храна.
Аватар
puhcheto

Re: Хранителните добавки - какви са те?

Мнениеот medframar » 19 Юли 2016, 11:37

Една от най-известните и пълзотворни хранителни добавки на пазара в момента е боровия прашец. Може да научите повече за него на http://borovprashec.net/
Аватар
medframar

Мнениеот preslavaslavova » 08 Сеп 2016, 18:30

Моят режим за сваляне на килограми се основава на изгаряне на мазнини с добавки от HealthStore.bg . Пробвала съм различни хранителни добавки, но най-ефективните за мен са капсулите PURE INOSINE. С тях свалих килограми за оптимално кратко време.
preslavaslavova

Мнениеот penelopa » 09 Сеп 2016, 09:41

Като пиете тези добавки, забелязали ли сте някакви странични действия, които да не ви харесват или да ви притесняват? Аз все не смея да ги пробвам. Имам чувството, че едва ли не ще ми поникнат косми, образно казано :mrgreen: .
penelopa

Мнениеот preslavaslavova » 10 Сеп 2016, 12:12

Не, аз досега не съм имала никакви странични ефекти. Нищо не ми е поникнало, хаха :grin:
preslavaslavova

Мнениеот Mauritius » 10 Сеп 2016, 13:42

От билки и полезни вещества едва ли може да ти стане нещо :smile: . Вече ако има някакви изкуствени примеси, нещата са други.
Mauritius

Мнениеот Lollipop » 20 Сеп 2016, 10:35

Пила съм, даже не помня какво беше, страдах от ужасно сърцебиене, беше ми все лошо, вярно, апетит нямах, но как не се затрих не знам!
Аватар
Lollipop

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти